DAČIĆ OPLEO PO BIVŠEM PREDSEDNIKU: TOMA TRČAO DA ČEKA HILARI NA AERODROMU

Autor: M. R. I.

Vesti

28.08.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić u jutarnjem programu TV Hepi prisetio se susreta sa Hilari Klinton i Ketrin Ešton 2012. godine, dok je bio premijer, te je naveo kako su tadašnjem predsedniku Tomislavu Nikoliću usta bila puna Kosova i Metohije, ali da je, kad su njih dve došle u Beograd, otrčao da ih dočeka i ništa im o tome nije rekao.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ivica Dačić sa Tomom Nikolićem

- I sećam se, Toma Nikolić se nešto naljutio na mene oko briselskog dijaloga, svašta mi je rekao, ne može to tako, nije rekao da sam izdajnik, ali svašta mi je rekao, a u tom trenutku dolaze Hilari Klinton i Ketrin Ešton. I sada, sedimo Vučić i ja kod njega u kancelariji, on je tada bio predsednik, i dolaze Hilari i Ketrin, a on kaže: "Izvini, ja moram da idem da ih sačekam". Znači, posle jedne bujice takvih reči, on ode da ih sačeka i sastanak je počeo i završi se, on ne reče ništa oko toga. Ono što je meni rekao da će da im kaže - otkrio je Dačić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading