ZORANA: Za razliku od Tadića, SNS i Vučić ne kleče

Autor: Tanjug

Vesti

25.08.2018

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović navela je danas da je Boris Tadić rekao da će da klekne da bi odbranio interese države i naroda.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

Mihajlović kaže da Aleksandar Vučić i SNS stavove Srbije, za razliku od Tadića, brane stojeći.

Povodom Tadićevog intervjua o Kosovu i izjave da je najava kontrole stabilnosti mostova "u nadležnosti Ministarstva zdravlja", Mihajlovićeva je u saopštenju rekla da je Tadić, objašnjavajući šta je hteo 2004. da kaže pismom predsedniku SAD Džordžu Bušu, upućenom iz bolničke sobe, objasnio i svoju politiku i politiku o Kosovu.

- Piše Tadić kako će da "klekne pred svetske državnike da bi odbranio interese naše države i našeg naroda", da to "ne smatra poniženjem, već svojom dužnošću". I to je najbolji opis razlike između SNS i predsednika Vučića s jedne strane, i Tadića i svih njegovih učenika od Jeremića, Đilasa, Obradovića i DS s druge strane - naglasio je Mihajlovićeva.

- Vučić i SNS ne kleče! Mi interese Srbije branimo stojeći, snagom argumenata, potrebom za postizanjem kompromisa Srba i Albanaca. Vučić isto govori u Beogradu, Mitrovici, ali i u Moskvi i Vašingotnu, ne laže i obmanjuje. Zato Srbiju danas svet mnogo više poštuje nego kad su je vodili oni koji kleče - zaključila je Mihajlovićeva u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Valentina

25.08.2018 20:34

Zorana je najbolja političarka kod nas.