JEŠIĆ HOĆE DA RAZGRANIČI VOJVODINU OD SRBIJE!

Autor: Informer, Republika

Vesti

25.08.2018

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Demokratske stranke Goran Ješić uhvatio se danas u kolo sa Đilasom, Jeremićem, Obradovićem i Jankovićem koji se žestoko protive ideji o razgraničenju sa Albancima na KiM.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Goran Ješić

Ješić je u ovoj sumanutoj kampanji protiv aktuelne vlasti i predsednika Aleksandra Vučića otišao korak dalje pa je na Tviteru poručio da i Vojvodina treba da se razgraniči sa Srbijom?!?

- Nadam se da će princip razgraničenja da važi svuda, a ne samo na Kosovu... Imamo i mi Prečani posle 100 godina neke ideje oko tih stvari - napisao je Ješić.

Ješić, koji je pod stare dane postao separatista, ovim imbecilnim gestom pokazao je da za srpsku opoziciju definitivno nema nade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Fudbaler

25.08.2018 12:32

Da se opozicija pita od Srbije bi ostao pašaluk.

Lana

25.08.2018 13:17

Taj ne zeli dobro ni Srbiji a ni njenim gradjanima!

maki

25.08.2018 13:25

Autonomasi nikako da shvate da mi, stanovnici Vojvodine, nikako ne zelimo odvajanje od Srbije. Vojvodina jeste Autonomna pokrajina u Srbiji i tako i treba da ostane. Ovi iz propale opozicije, toliko su zastranili, da su i njihove izjave, u startu, propale.

toni

26.08.2018 03:20

@maki - E pa to vam se dragi Srbi zove karma,ili kako bi obican covik reka"kako sije takio ab zanjes",htjeli ste veliku Srbiju,popalili Dubrovnik,poklali Vukovar,genocirali Srebrenicu,bombardirali svaki dan Zadar,Gospic,Osijek,Sarajevo,Kosovo ste protjerali pa ce te sad ljepo imat Beogradski pasaluk.