JANKOVIĆ: Stranci da nam pomognu da dođemo na vlast

Autor: Republika

Vesti

21.08.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je neko do sada u sumnjao, sada više nema nikakve dileme! Lider Pokreta slobodnih građana Srbije (PSG) Saša Janković bez imalo blama otkrio je šta su mu prljavi politički planovi - da se uz pomoć stranaca kako tako dočepa fotelje i vlasti!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Samo mu je do vlasti: Saša Janković

Naime, u prepisci sa sociološkinjom Vesnom Pešić, koja se vodila oko programa nečega što se zove "Dogovor 381", a u čemu učestvuju i vojvođanski separatisti, Janković je pokazao svoje pravo lice i otkrio kako bi da dođe na vlast.

Ne krijući da mu je "makedonski scenario" izvor inspiracije za političke akcije, Janković je doslovce konstatovao da se "izborno pitanje mora internacionalizovati".

- Naravno da nisu, on na to ne sme pristati (jer će mu to biti siguran kraj) već na to mora biti nateran, iznutra i spolja. Zato se izborno pitanje mora i internacionalizovati, jer fer i slobodni izbori i nisu pitanje lokalnog folklora, već poretka civilizovanog sveta - napisao je Janković vodeći raspravu sa Pešićevom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Ppp

21.08.2018 20:28

Coveku je samo fotelja bitna. Nacin na koji ce doci do nje nije.

Drasko

21.08.2018 21:09

Džabe se nada opozicija u strance, oni su finansirali tadašnji DOS da sruši Miloševića i kada su preuzeli vlast stranci su se žestoko pokajati kad su uvideli koga su doveli na vlast.

Sava

21.08.2018 21:40

Da biste došli na vlast treba narod da vas izabere, a ne da vas postave stranci. Nalpametnije ti je Jankoviću, da nastaviš razgovor sa vratima putem megafona, imaju najviše razumevanja za tvoju politiku - ćute i tresu se od buke.

Fudbaler

22.08.2018 00:17

Lopovi, kriminalci, izdjnici mole da dođu na vlast pa ovde nema nigde.