BAŠ JE UPUĆEN: Jeremić pogodio datum, a promašio sve ostalo

Autor:

Vesti

19.08.2018

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom i on da nešto pogodi! Lider Narodne stranke Vuk Jeremić "otkrio" je nedavno javnosti da Srbiji slede referendum o Kosovu i izbori 4. novembra - i pogodio! Doduše, on je najavio republičke izbore i opšte izjašnjavanje o KiM, a za taj dan zapravo su zakazani izbori za savete nacionalnih manjina, ali bolje išta nego ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Pogodio ko prstom u g....: Vuk Jeremić

Jeremić je, naime, objavio kako je saznao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić planira za 4. novembar raspiše referendum o Kosovu zajedno sa vanrednim parlamentarnim izborima.

Objasnio je da je o mogućem datumu izbora saznao od svog bivšeg kolege, kao i da je to očekivanje najvišeg državnog rukovodstva jedne od članice Saveta bezbednosti UN.

Nešto kasnije odgovorio mu je sam Vučić:

- Možda su Jeremiću iz katarske ambasade rekli da će 4. novembra biti izbora i referenduma. Zapamtite, možda 4. novembra dogodine, ove godine sigurno neće - rekao je predsednik Srbije.

Ipak, da Vuk Jeremić bar nešto pogodi, potrudio se ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić, koji je u petak zakazao izbore za savete nacionalnih manjina baš za 4. novembar.

Da li će mu se predsednik NS zahvaliti, videćemo... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
paramonte

19.08.2018 16:55

Nema on pojma sa realnim zivotom.

Milan Š

20.08.2018 06:40

@paramonte - paramonte:Ma Jeremića samo interesuje da se nekako dočepa vlasti, a sve ostalo mu je u drugom planu.

Mina

19.08.2018 16:55

Navikli smo da od strane Jeremica cujemo samo neistine i dezinformacije

MIKPAV79

19.08.2018 16:55

Jeremicu se um pomutio!