Šta bi na ovo rekli u "Lazi"? Dijagnostičar Boško Obradović: NAROD U SRBIJI JE LUD!

Autor: MARIJA SAMOJLOVIĆ

Vesti

17.08.2018

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović tvrdi da su u Srbiji svi ludi i nenormalni. Tom uvredom on je počastio poslanike u Narodnoj skupštini, zaposlene u medijima, ali i čitav narod.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović

Obradović je govorio na tribini Saveza za Srbiju u Kraljevu, a s njegovim rečima složili su se ostali učesnici Dragan Đilas, Vuk Jeremić i drugi osnivači nove organizacije.

- Gde god se zagledaš vidiš da nešto nije normalno. Nisu normalni mediji, izbori, Skupština, privreda, poljoprivreda... Ono što mi želimo u Srbiji može se reći u jednoj rečenici, iako smo mi to napisali na više strana u 30 tačaka: "Želimo normalan život" - poručio je Obradović, nabrajajući ko je sve, prema njegovom mišljenju, nenormalan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branko Radun

GNUSNA PODELA

Politički analitičar Branko Radun zgranut je terminologijom koju koristi lider Dveri, pre svega, kako kaže, zbog činjenice da se on predstavljao kao neko ko se zalaže za sabornost, okupljanje u veri, ljubavi i slobodi, a sada seje seme razdora u narodu.

Jovanov: Poznavao sam jednog čoveka u Kikindi, isto je tako tvrdio da je samo on normalan, a onda su ga pregledali psihijatri i pokazalo se suprotno

- Nije normalno upravo to što je on uradio, to da sam sebe i svoju političku opciju deklariše kao normalnu. Taj nivo crno-belog govora se ne toleriše u ozbiljnim zdravim demokratskim društvima. To je isto kao elitistički maniri opozicije, koja onaj deo građana koji za njih ne glasa karakteriše kao krezubu Srbiju. Takva podela ljudi je neprimerena bilo da dolazi od opozicije ili od vlasti - zaključio je Radun.

ZNAM ČOVEKA...

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković ocenio je da rečnik koji upotrebljava Obradović i njegov pristup odgovaraju ponašanju huligana, a ne političara.

Stanković: To je ponašanje huligana, a ne političara

I potpredsednik SNS Milenko Jovanov kratko je prokomentarisao ponašanje i terminologiju Boška Obradovića.

- Poznavao sam jednog čoveka u Kikindi, isto je tako tvrdio da je samo on normalan, a onda su ga pregledali psihijatri i pokazalo se suprotno - rekao je Jovanov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading