"NEĆEMO DOZVOLITI "SAVEZU ZA PLJAČKU" DA I DALJE OTIMA OD GRAĐANA!"

Autor: Republika

Vesti

15.08.2018

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opštinski odbor SNS Prijepolje izrazio je danas podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i najoštrije osudio pojedince i političke stranke koje napadaju predsednika Srbije i "pozivaju na državni udar, krvoproliće, anarhiju i opšte nemire".

Foto: Tanjug/AP
Saša Janković, Vuk Jeremić i Dragan Đilas

Kako je saopšteno, iz SNS Prijepolje poručuju liderima opozicionih partija "koji imaju veliku želju da dođu na vlast", Ðilasu, Obradoviću, Jeremiću i ostalima iz "saveza za pljačku" da neće dozvoliti da nastave tamo gde su stali, da pljačkaju državu i otimaju od građana.

Iz odbora SNS u Prijepolju kažu da čvrsto stoje iza državotvorne politike predsednika Vučića i ekonomskog oporavka Srbije. 

"Sve njih, sa koje god strane dolazili i koliko god različite stavove zastupali, ujedinjuje samo jedno - mržnja prema Aleksandru Vučiću, koji im je prepreka da se domognu vlasti i danas, posle mukotrpnih reformi, oporavljene državne kase", navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
Mašnica

15.08.2018 20:02

Opozicija je potpuno nemoćna. Nemaju nikakvu podršku.

Mašnica

15.08.2018 20:03

Opozicionarima je jedino ostalo da pljuju predsednika i da podbunjuju šačicu građana koja im veruje.

Veljko M

16.08.2018 04:44

@Mašnica - Mašnica:Pošto ne mogu da ostvare uspeh na izborima oni sada pokušavaju da to ostvare na ulici upotrebom sile. Međutim to im neće uspeti.

Slađa

15.08.2018 20:08

Očekivana podrška Vučiću , ne znam ko može da podržava Savez za Srbiju kada su nam njegovi članovi , nažalost , dobro poznati !