Šarčević mora da podnese ostavku zbog izmišljotina: MINISTRE PINOKIO, ČEKAMO DOKAZE!

Autor:

Vesti

15.08.2018

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar prosvete, koji je još pre šest dana lažno optužio Srpski telegraf da je objavljivao plaćene tekstove o radu Beogradske poslovne škole (BPŠ), do danas nije pokazao nijedan dokaz (zato što takav dokaz i ne može da postoji pošto je reč o čistoj izmišljotini) za svoje tvrdnje.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILIJEVIĆ
Ministar ne odgovara na naša pitanja već šest dana!

Mladen Šarčević obrušio se na Srpski telegraf kako bi prikrio svoje nezakonite odluke o gašenju uspešne škole i nelegalnom formiranju nove akademije, koja nema akreditaciju i dozvolu za rad.

NE ZOVITE ME VIŠE

Ministra smo još u petak, kada je izneo lažne optužbe, zamolili da odgovori na nekoliko pitanja tim povodom, ali nam je on umesto odgovora poručio da mu se više ne javljamo.

Očigledno mu optužbe i izmišljotine mnogo bolje polaze za rukom, nego suočavanje sa činjenicama koje su na našoj strani.

Već šest dana ministar ne odgovara na naša pitanja, niti dostavlja dokaze za svoje lažne optužbe

 

Pošto smatramo da srpska javnost ima pravo da zna istinu, ponovo apelujemo na ministra Šarčevića da konačno izađe sa dokazima, ili da, u suprotnom, podnese ostavku na mesto koje, kako se sada pokazalo, ne zaslužuje.

Srpski telegraf našao se na meti Šarčevića jer smo objavili istinu o poslovanju BPŠ i raskrinkali zbog čega je protiv ove škole i tadašnjeg direktora Đure Đurovića mesecima vođena prljava hajka.

Ministar je besan i što smo obelodanili da je protivzakonito osnovao Akademiju poslovnih strukovnih studija spajanjem BPŠ i Visoke poslovne škole u Blacu.

STUDENTI U STRAHU

Tim postupkom su obe škole prestale da postoje, a ministar je napravio opštu papazjaniju. Akademija nije akreditovana, a to znači da kao visokoškolska ustanova ne može da dobije dozvolu za rad, niti da izdaje javna dokumenta, odnosno diplome. Zbog ove odluke ministra u strahu su i studenti BPŠ jer i pored uveravanja ministra da akademci neće pretrpeti nikakve posledice, oni i dalje ne znaju da li moći da dobiju diplome i ko će ih uopšte potpisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Goran

15.08.2018 18:08

Mene zanima kolko li vama placa Djura za ove objave. Pa vi bi najvise voleli da covek da ostavku pa da moze opet Djura i ostale psihopate da rade sta oce. BRAVO SARCEVICU NA SVEMU STO RADI. SAMO TAKO NEKA NASTAVI.

Sasa

16.08.2018 05:30

Svima je poznato koliko je doticna skola "ugledna". Svaka cast za ministra koji je odlucio da stane na put kriminalcima.

Nikolina

16.08.2018 06:28

Zašto novinari ne pišu o Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu gde predaju profesori sa osporenim i plagiranim doktoratima?