BOŠKO OBRADOVIĆ PONOVO PROVOCIRA: Već dva dana čekam da me hapse i ništa!

Autor:

Vesti

14.08.2018

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović ne prestaje sa provokacijama. Nakon što je na društvenim mrežama pozvao na puč i krvoproliće, juče se javno zapitao zašto ga Vojska i policija ne hapse kad ih već, sa sve porodicom, čeka.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Obradović ponovo "luduje" po Tviteru

- Sedim kući u Čačku sa porodicom već 48 sati i čekam hapšenje koje su tražili ministar vojni i ministar policije - kad ono ništa. Dobro, dokle ću ja da čekam da budem uhapšen zato što sam tražio poštovanje Ustava i da niko ne može da poklanja našu državnu teritoriju, pa ni predsednik - zakukao je Obradović na svom Tviteru.

Podsetimo, ministar policije Nebojša Stefanović osudio je poziv opozicije, predvođene Draganom Ðilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem, na puč i krvoproliće. Obradović je, naime, na svom Tviter nalogu pozvao Vojsku i policiju da uhapse predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog zalaganja za razgraničenje s Albancima na KiM.

- Istovremeno pozivam časne oficire VS i MUP da uhapse predsednika Srbije zbog kršenja Ustava, gaženja predsedničke zakletve i narušavanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta države Srbije. Zbog svega ovoga protiv Aleksandra Vučića hitno treba da bude pokrenut krivični postupak - napisao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading