ĐILASOV ČOVEK NAPADA: Dodik nepoželjna osoba u Srbiji

Autor: Republika

Vesti

13.08.2018

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janko Veselinović, član saveza za promenu Dragana Đilasa, Boška ObradoviĆa i Vuka Jeremića traži da se Dodik proglasi personom non grata.

 

On je na svom Tviteru napisao da zbog izjave predsednika RS o tome da li bi Srbija mogla da prihvati da joj se vrati Kosovo, takvu osobu treba proglasiti nepoželjnom u Srbiji. 

Podsetimo, Dodik je za beogradske medije izneo svoj stav o podeli Kosova, pitavši se da li bi Srbija zaista mogla da prihvati da joj se južna pokrajina, jer bi u tom slučaju država morala da se nosi sa tim da Albanci sede u skupštini, pa čak i da imaju priliku da zauzmu mesto predsednika ili premijera. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
dena

13.08.2018 07:40

Ovu su stari borci protiv napretka Srbije i ne cudi njihov napad na sve koji se bore za Srbiju.

zvonko

13.08.2018 07:41

ma taj djilas i ti njegovi ljudi,su milioneri bas ih briga za drzavu.

Vesna

13.08.2018 07:44

Upravu je Dodik kad je postavio pitane da li mi možemo prihvatiti činjenicu da nam Šiptar u Srbiji bude premijer ili predsednik.Ja lično ne mogu prihvatiti tako nešto,verujem da bi došlo do građanskog rata.A to ne želi niko u Srbiji,razgraničenje sa njima i mirna Srbija.Predano,mudro i uporno raditi na nacionalnom pitanju Srbije i opstanka Srba u Srbiji.

radenko

13.08.2018 07:46

Ako je iko nepozeljan u Srbiji to ste Vi prvenstveno.