POKRET SOCIJALISTA KRITIKUJE LIDERA LEVICE: Srbi sa KiM ni danas ne znaju šta je Stefanović potpisao u Briselu

Autor: Tanjug

Vesti

12.08.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Borko Stefanović jedan od nosilaca politike koja je izdala narod na Kosovu i Metohiji i za vreme čije vlasti je čak sto zemalja priznalo nezavisnost Kosova", ocenili su danas u Pokretu socijalista.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Borko Stefanović

- Aleksandru Vučiću drže lekcije oni koji su učinili sve da Kosovo dobije nezavisnost, koji su dozvolili pogrom nad Srbima na Kosovu i Metohiji, a napadaju ga baš zbog toga jer znaju da se istinski bori za Srbe i Srbiju - navodi se u saopštenju.

Kako navode, Stefanović je kao šef tima za pregovore sa Prištinom čuvao nacionalne interese tako što je lagao Srbe i postavio granicu na Jarinju i Brnjaku.

- Ni danas Srbi sa Kosova i Metohije ne znaju šta je to sve Stefanović potpisao u Briselu i dogovorio u njihovo ime, dok je njegov partner iz ''Saveza za pljačku Srbije'' namerno postavio pogrešno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde, oterao UNMIK, a doveo Euleks - poručuju u PS.

- Jeremića, Ðilasa i Stefanovića ne zanimaju ni Srbi, ni Kosovo i Metohija, njih zanima isključivo da se domognu vlasti zbog pune državne kase, a za to im jedino smeta Vučić, jer je uz njega srpski narod - zaključuje se u saopštenju.

Stefanović je juče na Tviteru optužio aktuelnu vlast da je ona odgovorna za postavljanje prelaza na KiM i da su oni izbacili Srbiju sa KiM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (57)

Loading
Sara

12.08.2018 15:38

Neka im kaže, naš narod na KiM ima pravo da zna istinu.

Fudbaler

12.08.2018 15:44

Jeremića, Ðilasa i Stefanovića ne zanimaju ni Srbi, ni Kosovo i Metohija, njih zanima isključivo da se domognu vlasti zbog pune državne kase, a za to im jedino smeta Vučić, jer je uz njega srpski narod. Opozicija je uništila Srbiju sada traže da se ponovo aktiviraju ludaci jedni nenomarlni. Prestanite više da se bavite politikom.

harama

12.08.2018 15:48

Da je taj Borko valjao,jos uvek bi bio na vlasti!

anahrono

12.08.2018 15:50

Izgleda da Borko misli da mi ne zasluzujemo njegov odgovor.