(VIDEO) SEVDAH U GUČI: Srpski političari pali u trans kad je krenula pesma "Vidovdan"

Autor: Republika

Vesti

10.08.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolka ruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova po svemu sudeći dugo će pamtiti 8. avgust kada je u društvu sprskog šefa diplomatije Ivice Dačića, ministra za inovacije Nenada Popovića i lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme odlučila da bude gost Sabora trubala u Guči.

RepublikaFoto: Republika
Opšte veselje u Guči

Portal Republika.rs iscrpno je pratio današnju posetu izazovne Ruskinje Guči. Između ostalog pisali smo i o reakcijama portparolke kada je probala svadbarski kupus i kako je reagovala kod štanda gde se prodaju majice sa Putinovim likom.

Ipak, ono najbolje što Guča može da ponudi ostavili smo za kraj. Kao što se može videti u video snimku ispod srpski ministri bacili su se u sevdah kada je krenula poznata pesma "Vidovdan" Gordane Goce Lazarević.

Očigledno poneseni emocijama, srpski ministri odreda su glasno pevali stihove navedene pesme, a šta je u tom trenutku radila Zaharova, pogledajte u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading