TVITERAŠI SE SPRDAJU SA RADULOVIĆEM: Šteta što nisi harizmatičan kao Palma!

Autor:

Vesti

10.08.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je na Tviteru počeo da tvrdi za sebe da je desničar i nacionalista te da je izričito protiv ulaska Srbije u EU, bivši lider DJB Saša Radulović na svom profilu počeo je da objavljuje grandiozne pohvale drugih tviteraša na njegov račun, koje više liče na prozivke.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Bivši lider DJB hit na društvenim mrežama

Pa tako, dok su ga neki hvalili da je jedini političar koji je izneo dobar ekonomski program, drugi su ga nazvali "pravom opozicijom" i izrazili žaljenje što nije harizmatičan kao predsednik JS Dragan Marković Palma.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
misa

10.08.2018 09:39

Radulovic je smesan lik.

MarijaFenix

10.08.2018 09:54

Sam pokretac mudrog pericipiranja je sam odnos materijalnog i nematerijlnog posmatran kroz prizmu delovanja svesnog i nesvesnog. Merenje obitka i gubitka u perspektivi vremena je odnos proporcionalan mudroj politici koju moram priznati danas vodi Vucic. Sve pohvlae i samo napred, svi ovi petokolonasi su nusprodukt suprotnosti stvarne mudrosti . Radulovic je otelotvorenje pojmovne misli besmisla, licna sujeta , licna promocija , bezidejnost drzavnicke mudrosti.

Jovica

10.08.2018 09:59

Radulovic je veliko razocarenje na nasoj politickoj sceni. Svojim postupcima je pokazao da ne zasluzuje podrsku naroda.

Kaja

10.08.2018 10:02

Radulovic jedino i sluzi za sprdnju.