CELA VLADA ZGROŽENA JEREMIĆEVOM IZJAVOM! Evo šta su mu poručili

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

10.08.2018

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministri stali su u odbranu premijerke Ane Brnabić, koju je napao predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, a njemu su poručili da njegove uvrede najviše govore o njemu samom i istakli da Brnabićeva ima podršku svih svojih kolega iz Vlade i ljudi kojima je stalo do bolje Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vuk Jeremić brutalno isprozivao premijerku, ali mu ona nije ostala dužna

- Kreatura, koja se sticajem vanredno nesrećnih okolnosti našla na čelu Vlade Republike Srbije, dozvoli sebi da kaže da po pitanju Kosova "mi u ovom trenutku nemamo zvaničan stav", nedavno je za nemačke medije izjavila da je "Kosovo nekad bila Srbija". Besprizorna štetočina - napisao je Jeremić o predsednici Vlade.

Ministar finansija Siniša Mali je, komentarišući besprizorne uvrede predsednika Narodne stranke na račun predsednice Vlade, poručio da je Vuk Jeremić ponovo pokazao svoje pravo lice.

Tražimo ga zbog primanja mita, Interpol raspisao crvenu poternicu, on pobegao na Kosovo, a Tači ga imenovao za sudiju Ustavnog suda!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Siniša Mali i Zorana Mihajlović stali u odbranu premijerke

- Dok se sa jedne strane navodno zalaže za demokratiju i toleranciju, sa druge strane vređa i omalovažava žene. Nazivati predsednicu Vlade pogrdnim imenima je za svaku osudu i Jeremića treba da bude stid. Ali to je očigledno jedino što on i njegovi saborci znaju - da šire govor mržnje, lažu, manipulišu, izmišljaju. Jednu vrednu, odgovornu, pametnu i pristojnu ženu, kakva je predsednica Vlade Republike Srbije, nazivati prostačkim imenima jeste sramota. Vuk Jeremić je ovim zaista dotakao moralno dno - kazao je Mali za Alo.

Jeremićevo ponašanje osudila je i Jadranka Joksimović, ministarka za evropske integracije, i otkrila nam da se i ona našla na meti njegovih uvreda.

- Nisam ni očekivala više šlifa i pristojnosti od Jeremića. Žalosno je i sramota da je čovek tako prizemnog rečnika, a uz to i politički licemer, bio ministar spoljnih poslova i da pledira na podršku građana. Građani Srbije u većini cene pristojnost u javnim nastupima političara i zgražavaju se nad prostaklukom prema političkim protivnicima, jer to govori mnogo o čoveku - kazala je ona i dodala:

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Jadranka Joksimović

- Inače, 2012. u kampanji odbio je da uđe sa mnom u TV duel, a novinari su mi tada preneli da mu se obrazloženje svelo na vređanje mene kao žene. Tako da ovo očigledno nije ispad nego manir - poručila je Joksimovićeva.

Jeremićev brutalan napad na predsednicu Vlade osudio je i ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je poručio da se od kukavice, kakva je Jeremić, ništa drugo i ne može čuti ili očekivati.

- Hoće li se sada oglasiti sva udruženja za zaštitu žena, UNS, NUNS, hoće li sada svi koji su plakali sa bračnim parom Jeremić doći da podrže Anu, da li će osuditi govor mržnje i uvrede Jeremića? Da li je ovo ta građanska Srbija koju nam nude? Ili će, kao i uvek, ćutati jer oni koji nisu na platnom spisku ambasada ne zaslužuju ni čast ni poštovanje. Ana ima podršku svojih kolega iz Vlade i svakog čoveka kome je stalo do bolje Srbije, a Jeremić iz koalicije koja prebija žene. Svako je tamo gde mu je mesto - poručio je Vulin.

U odbranu predsednice Vlade stala je i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.

- Pa to govori o njemu! A čime on može pred građane osim mržnjom - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Sole

10.08.2018 06:57

I cela Srbija je zgrožena njegovom izjavom!

Sumar

10.08.2018 07:01

Vuk dlaku menja a cud nikako,kaze narodna poslovica.U prevodu ovaj ans se nemoze promeniti,on samo moze promeniti,svoje nalogodavce i odelo.Srbijo ko te godinama predstavljao,dobro te smo i zivi.

Dinko

10.08.2018 07:11

Snosiće posledice svojih gluposti već na narednim izborima a rekao je puno i o sebi.

Mita

10.08.2018 07:17

Jeremic moze samo da napada. Zali sto nije za gradjane Srbije ucinio ni priblizno koliko na svakodnevnom nivou cini premijerka.