UNS o "fašističkom gafu" Đilasa: Obavezan je da BEZ DISKRIMINACIJE da izjavu SVAKOM MEDIJU!

Autor:

Vesti

09.08.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprimereni, mada je realnije reći bezumni napad, u kojem je Dragan Đilas nazvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpski telegraf fašistima, odjeknuo je u javnosti i naišao na očekivanu osudu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Republika
Dragan Đilas i njegova sramna poruka

Političar koji se lažno zalaže za pristojnost i slobodu medija pokazao je pravo lice i onemogućio je novinare da obavljaju svoj posao iznoseći nadrealne optužbe, verovatno se i ne stideći svoje nekulture i toga što, izgleda, ne zna ništa o pojmu fašizma... bar s ozbirom na to kako ga koristi.

BAHATI DISKRIMINATOR

Bahato ponašanje Đilasa osudila su novinarska udruženja, političari i analitičari, istakavši da je on uvek pričao samo za one medije koje je plaćao.

Predsednik Udruženja novinara Srbije (UNS) Vladimir Radomirović ovako je prokomentarisao Đilasovu poruku:

- Obaveza je svakog političara i čoveka koji je na nekoj javnoj funkciji da daje izjave bez diskriminacije svim medijima. Pogotovo on, koji je bio suvlasnik jednog lista, to bi morao da zna.

To je tačno, ali se odnosi na neko demokratsko društvo i ljude koji su demokrate u duši. Ne odnosi se to na Dragana Đilasa...

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jova

09.08.2018 10:30

Djilas daje izjave samo za pojedine medije, a onda kritikuje slobodu medija i ostale medijske kuce sa kojima ne zeli da razgovara.

Olgica

09.08.2018 11:16

To je nedopustivo i primitivno ponašanje Dragana Đilasa. Očekujem još više pritisak javnosti. Ovakav čovek ni u jednom kapacitetu ne može biti deo vlasti Srbije. Arogantan i bahat.

brka

09.08.2018 11:58

Kada je neko pun sebe pa misli da je iznad ostalih

ivan

09.08.2018 12:36

Primitivno ponašanje Djilasa je odraz njegove nemoći.