SNS UŽICE: Prljava igra Saveza za Srbiju

Autor: Republika

Vesti

08.08.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS Užice ocenio je danas kao lažne tvrdnje Saveza za Srbiju o zabrani njihovog skupa u Gradskoj kući u Užicu, kao i o navodnom kontramitingu naprednjaka.

RepublikaFoto: Promo foto

GO SNS u saopštenju ocenjuje da je Savez za Srbiju, kada je uvideo da svojim pristalicama ne može da popuni salu od 100 mesta pribegao prevarama.

Znajući da je Užice otvoren i slobodarski grad i da ne trpi bilo kakve zabrane i blokade oni su započeli "svoju prljavu igru" po kojoj im je navodno zabranjeno okupljanje u Velikoj sali Gradske kuće, navodi se u saopštenju GO SNS.

Oni kažu da su se iz Saveza za Srbiju "setili" vremena ulica i trgova i pozvali "neobaveštene Užičane" da im se priključe ispred Gradske kuće, jer tobože ne mogu unutra da bi se spasli potpunog debakla. 

- Mi kao državotvorna stranka smo odmah prepoznali da je jasna namera da u ovim važnim istorijskim vremenima neko izazove nestabilnost u zemlji i da započne svoju pokvarenu igru - naveo je GO SNS.

Oni su pozvali Savez za Srbiju da se "pokaže Užičanima", Dragana Ðilasa da kaže kako je zaradio milione evra, Vuka Jeremića kako je branio Kosovo i Metohiju dok je bio u UN, a Milan Stamatović kako je svojim mafijaško-kriminalnim partnerima rasprodao svu zemlju i izgradio spomenik od betona.


- Kad budete sve to ispričali budite sigurni da će Vas biti još manje od onih stotinak koje pokušavate da prevarom pridobijete za sebe - navodi GO SNS Užice.

Savez za Srbiju ranije je u saopštenju izneo tvrdnju da je vlast SNS u Užicu otkazala ranije rezervisanu opštinsku salu u kojoj je trebalo da bude održan skup tog saveza i zato za večeras najavili okupljanje ispred zgrade Skupštine Užica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
una

08.08.2018 11:52

Nista novo, nista sto do sada nismo videli, ima li su nameru putem pojedinih medija opljuvati po Vladi i predsedniku drzave, a sad se pitaju sta raditi?!

ana

08.08.2018 11:52

Pa ko cini taj savez nije ni cudo da igraju prljavo.

Drago

08.08.2018 11:54

Naravno da se to i ocekuje od prljavih opozicionara, drago mi je da je narod shvtio ogrovoran rad sadasnje vlasti i da ovakvi manipulanti ne mogu da ga prevare.

Maja

08.08.2018 11:56

Vec smo i navikli da se nesto ovako desava, i da ce uvek blatiti Predsednika...