VUČIĆ ZAKAZAO HITNU SEDNICU SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST ZBOG KOSOVA!

Autor: blic.rs

Vesti

03.08.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 8 časova sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog saznanja da će Albanci uz pomoć NATO pokušati da zauzmu Gazivode.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Sednica je sazvana za 4. avgust, dan kad je trebalo da bude formirana Zajednica srpskih opština (ZSO) na Kosovu, a postoje operativna saznanja da će Albanci uz pomoć NATO pokušati da zauzmu Gazivode.

Na sednici će se tako razgovarati o tome kako da se zaštite srpski interesi i narod na Kosovu i Metohiji, saznaje "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
ana

03.08.2018 12:06

Moramo biti u pripravnosti!

Mašnica

03.08.2018 12:14

Najbitnije je sačuvati mir i stabilnost.

srecko

03.08.2018 12:20

Specijalni rat u svojim elementima ima upravo ovu fazu koja prestavlja sirok spektar ciljeva delovanja, u praksi oni su samo probni blaoni i stvaranje defetizma sa elementima panike.U stvarnim prilikama demonstrira se silom , ali mi nismo bas u poziciji da uzburkavamo , to i zele da postignu. Da vide gde je linija pucanja.

Olivija

03.08.2018 12:34

Nasilno oduzimanje teritorije je direktna objava rata! Srpski narod mora da shvati ozbiljnost situacije i da svom snagom ostanemo pribrani i razumni i ne dozvolimo stradanje...