ŠABAČKI NAPREDNJACI: Napad na Aleksandru Krstić se dogodio, LAŽI SZS ne mogu da zamagle istinu

Autor: Tanjug

Vesti

02.08.2018

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS Šabac saopštio je da se na skupu opozicionog Saveza za Srbiju sinoć u Šapcu zaista dogodio napad na jednu ženu, mada, podsećaju, taj napad iz Demokratske stranke nazivaju navodnim.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- Nikakve laži DS ne mogu zamagliti istinu, a postoje i video snimci napada, kao i snimci na kojima njihove siledžije priznaju da su tukli građane - saopštio je SNS Šapca.

Oni pitaju DS šta je navodno ako jedna žena koja je stajala ispred pozorišta u sred centra Šapca završi na Urgentnom i šta ima navodno u tome što se jedna majka svojoj deci uveče vratila posle potresa mozga?

Srpska napredna stranka oštro demantuje da je u Šapcu, bilo ko od njenih članova ili simpatizera želeo ili izazivao nerede. 

- A to što je žena član SNS, ne daje pravo gorilama Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića da je tuku i lome joj mobilni telefon. Nije dovoljno što su šutirali starije ljude u stomak, već maltretiraju i žene - navodi se u saopštenju.

Napominje se da SNS ne snosi odgovornost za izborne poraze Đilasa i Jeremića i pita zašto su im, "na tribini tog čuvenog opozicionog Saveza, umesto običnih, normalnih ljudi i komšija, pitanja postavljali direktori lokalnih javnih preduzeća".

Srpska napredna stranka smatra da u normalnoj i uređenoj zemlji, kao što je Srbija, ne bi trebalo da bude značajno ko je pripadnik koje političke partije.

- Pozivamo nadležne državne organe da privedu pravdi siledžije, koji tuku žene i maltretiraju građane samo zbog toga što ne misle isto kao oni i koji su im krivi jer ne zaboravljaju lopovluk i otimanje narodnih para od strane DS, Đilasa, Jeremića i ostalih članova Saveza za pljačku - kaže se u saopštenju.


DS ranije u saopštenju tvrdi da je SNS sinoć u Šapcu pokušala da spreči skup političkih partija i organizacija koje razgovaraju o formiranju Saveza za Srbiju. 

Kako kažu, navodni napad pristalica opozicije na jednu ženu je "inscenirala režimska propagandna mašinerija".

Uoči skupa opozicije u Šapcu, došlo je do manjeg incidenta u kojem je žena, koja se predstavila kao Aleksandra Krstić iz Vladimiraca, zadobila lakše povrede, posle udarca koji je, kako je rekla novinarima, zadobila od nepoznatog muškarca.

- Stajala sam ispred. Boško (Obradović) je naišao sa njegovim ljudima. Znam da je taj dečko imao krem majicu i udario me je pesnicom. Pao mi je telefon od udarca - rekla je Krstić novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
slavko

02.08.2018 20:00

Opozicija se kao i uvek služi manipulacijom javnosti i širenjem dezinformacija.

Dajana

02.08.2018 20:03

Odlična im je ta tribina uoči koje se tuku žene. Mogla je da bude i član njihove stranke, napad je napad i za svaku je osudu a ne svaljivanje krivice i širenje laži!

Jovan

02.08.2018 20:05

Pošto im je tribina bila neuspešna sad malo da blatimo vlast koja je kao htela da izazove nerede, isplanirala je napad na ženu a sve zbog vas iz Saveza za Srbiju? Mnogo sebi dajete na značaju...

Nina

02.08.2018 20:15

Slazem se sa ovim saopstenjem...