GLIŠIĆ: Kritikovao sam Zoranu zbog napada na stranku

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

01.08.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS odbacio je tvrdnje da je napao potrpredsednicu stranke Zoranu Mihajlović zbog spornog tvita Vjerice Radete i da bi zaštitio od odgovornosti Šešelja i njegove radikale

RepublikaFoto: Tanjug
Darko Glišić

On kaže da je kritikovao Mihajlovićevu zbog njenih napada na sopstvenu stranku.

- Nije ovde reč o Vjerici Radeti, o čijem tvitu mislim sve najgore i čiji je postupak SNS više puta najoštije osudio, već je reč o Zorani Mihajlović koja napada i bez ikakvih argumenata blati svoju stranku. Njene postupke sam kritikovao, i to nema nikakve veze sa Radetom i sa SRS.  O njoj sam pričao. Jasno mi je da sad Zorana preko medija pokušava da sakrije suštinu ali, kao što sam rekao, insistiraću na njenoj odgovornosti.

Da podsetimo, beoradski list je objavio da su Darko Glišić i Zorana Mihajlović "zaratili" zbog uvredljivog tvita Vjerice Radete jer je, navodno, Mihajlovićeva zamerila sopstvenoj stranci što nije javno osudila Radetu i što neće da pomogne da ona bude smenjena sa mesta potpredsednika Skupštine. Na to je, navodno, Glišić odgovorio da mu je "dosta soliranja" Zorane Mihajlović i da su "njene reči uvreda za SNS".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading