ĐILAS BESAN ZBOG LAŽNOG BOŠKOVOG PISMA!

Autor: Republika

Vesti

28.07.2018

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama sinoć je objavljeno pismo koje je navodno predsednik Dveri Boško Obradović poslao svom potencijalnom političkom partneru Draganu Đilasu, čelniku Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Boško Obradović i Dragan Đilas

U navodnom pismu, koje je objavljeno na tviter nalogu Hejtujemizdajnike, Obradović se obraća Đilasu, povodom dogovora o budućem zajedničkom delovanju protiv režima Aleksandra Vučića.

"Poštovani Dragane,

Najpre da ti se zahvalim na dosadašnjem trudu oko formiranja Saveza za Srbiju i da potvrdim našu zajedničku nadu i veru u konačnu pobedu nad režimom Aleksandra Vučića. Srbija zaslužuje bolje i treba nove ljude koji će joj vratiti slobodu. Mislim da i ti veruješ u isto i zato smatram da smo na istom putu.

U okviru priprema za formiranje našeg saveza, usmeno smo se dogovorili oko logističkih i finansijskih pitanja. Takođe, dogovorili smo da svako radi svoje tekuće poslove i da treba da da sve od sebe kako bi do formiranja Saveza za Srbiju došlo što pre i u što širem političkom frontu, u skladu sa osnovnim ciljevima i načinima delovanja.

Po našem dogovoru, šaljem ti spisak članova Glavnog odbora Dveri za koje mi je potrebno onih 125.000."

 

 

Povodom ovog lažnog pisma, na tviteru se oglasio i Dragan Đilas. 

- Na naših 30 tačaka, protivnik je brže-bolje odgovorio jadnim falsifikatom. Nervoza, indikativna. Glup potez, šahisto! - napisao je Đilas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
ognjen

28.07.2018 06:47

Nijen mu se dopalo pismo

ognjen

28.07.2018 06:48

Kako da od Đilasa da traži pare.

Jovana

28.07.2018 06:51

Ova dvojica su jako smesna.

Deksi

28.07.2018 07:29

@Jovana - Koliko je ovo providan potez , pa zar mislis da je narod toliko naivan pa da ce ti poveruje da je SNS lazirao pismo .