JOVANOV: Ako Vučić pristane na duel sa Jeremićem, može samo da se plaši da će OSTATI BEZ NOVČANIKA!

Autor: Tanjug

Vesti

27.07.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov reagovao je na poziv Vuka Jeremića predsedniku Aleksandru Vučiću na tv duel i optužbu da namerava da da Kosovu stolicu u UN, da bi mu Zapad zauzvrat dozvolio da pokrade naredne izbore, konstatacijom da velike pare, a u Jeremićevom slučaju su to, kaže, milioni evra, utiču na psihu čoveka.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

Nema ničeg smešnijeg i grotesknijeg, kaže Jovanov u saopštenju, nego kada Vuk Jeremić misli da ga se neko plaši, i ironično primećuje da bi Jeremić pre svega trebalo da obavesti građane Srbije o tome da li je zadovoljan zatvorskim uslovima za svoje saradnike Patrika Hoa i Šeika Tidijan gardija.

- Kažu da velike pare, a u Jeremićevom slučaju su to milioni evra, umeju da utiču na psihu čoveka, ali trebalo bi, uprkos tim promenama, da zna da Vučića od susreta sa njim jedino može da uplaši da ne ostane bez novčanika, jer lopuže koriste svaku priliku da nešto ukradu, bilo da su u studiju, ili u gradskom prevozu - naveo je Jovanov u izjavi medijima.

Jovanov je rekao da bi predsednik Narode stranke, pre svega, trebalo da obavesti građane Srbije da li je zadovoljan zatvorskim uslovima za svoje saradnike i pajtaše Patrika Hoa i Šeika Tidijan Gardia i upitao i upitao:

- Da li bi on sam, nakon luksuznih hotela, kavijara i šampanjca bio u stanju da se navikne na prostor ograničen rešetkama i zatvorsku hranu? Bilo bi dobro da kaže i za šta je dobio 200.000 evra od katarske ambasade u Berlinu?. 

Prema rečima potpredsednika SNS, to su odgovori koje javnost očekuje od Jeremića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Suza

27.07.2018 10:25

Nije Jeremiću sve jedno mada to vešto krije, kome savest nije čista naravno da neće mirno spavati.

Mašnica

27.07.2018 10:26

Jeremić nikako da se pomiri sa činjenicom da je totalno nebitan lika na političkoj sceni.

Alhemičar

27.07.2018 10:30

Neka Jeremić dokaže odakle mu toliko novca na računima .

Vodolija

27.07.2018 10:31

Vučić bi samleo Jeremića u tv duelu,