Vuk Jeremić preko Vladimira Gajića zahteva od Boška Obradovića: ODREKNI SE RATKA MLADIĆA

Autor: Republika

Vesti

26.07.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je Vuku Jeremiću baš zasmetala mogućnost da Dveri uđu u koaliciju sa Đilasom, pa je preko šefa svog pravnog saveta Vladimira Gajića postavljao zahteve Bošku Obradoviću koji se nedavno izjasnio, zajedno za poslanicom Marijom Janušević da je spreman na saradnju sa Draganom Đilasom.

RepublikaFoto: Tanjug
Boško Obradović, lider pokreta Dveri

Vladimir Gajić je na svom Tviter nalogu izneo i zahtev koji Jeremić ima, a to je ni manje ni više nego da se lider Dveri odrekne Ratka Mladića.

 

 

"Da li su se Dveri odrekle Ratka Mladića? Samo pitam", napisao je Gajić, a nakon toga okačio i snimak koji je nastao tokom skupa podrške Ratku Mladiću, a na kom je bio i Boško Obradović zajedno za ostatkom Dveri.

Šta će Obradović uraditi nakon ovoga i da li je spreman da žrtvuje svoj savez i ideje koje propagira od početka, sačekaćemo da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Lela

26.07.2018 10:14

Jeremic sebe smatram liderom propale opozicije, pa misli da moze da zahteva. Svakako jasno je vec svima da niko od njih nije adekvatan za bavljenje politikom.

Tina

26.07.2018 10:21

Jeremić se ponovo oglašava i sramoti samog sebe.

Marko

26.07.2018 12:34

Za novac i moć koju opozocija želi da dobije, Boškić će se sigurno odreći!

sasa

26.07.2018 13:33

Pocelo je koskanje medju opozicjom