DRAMA U VLADI I PATRIJARŠIJI: OTROVNA PISMA ZA PATRIJARHA I MINISTARKU?!

Autor:

Vesti

25.07.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje Srpski telegraf, juče su stigla pisma sa sumnjivim prahom adresirana na ministarku Zoranu Mihajlović i prvog čoveka Srpske pravoslavne crkve patrijarha Irineja.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Čim su otkrivena sumnjiva pisma, reagovale su kontradiverziona jedinica MUP i Uprava kriminalističke policije, kao i specijalci za eksploziv - pročitajte u Srpskom telegrafu kakav je bio sadržaj pisama, da li je bilo kakvih poruka i šta je odmah isključeno kao neposredna opasnost, a šta se još analizira.

Kada su poslata i iz koje (ne)prijateljske zemlje su pisma stigla, ko ih je primio i kakve su mere preduzete da ne dođe do eventualne tragedije? Postoji li kakva veza između ministarke i patrijarha zbog koje bi baš njima dvojma bila poslata sumnjiva pisma i šta o svemu tome misle naši stručnjaci za bezbednost?

RepublikaFoto: printskrin/TV Hram
Patrijarh Irinej

Osim o ovoj dramatičnoj temi, u izdanju Srpskog telegrafa za četvrtak 26. jul, možete da pročitate i upozorenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o potrebi da se spremimo da branimo Vranje! Takođe, pišemo vam i o tome kakva je uloga Severine Kojić u slučaju monstruoznog ponašanja Darka Kostića, da li i kakva seksualna opasnost preti Beogradskoj poslovnoj školi i da li strahotni požari u Grčkoj imaju veze sa imenom Makedonije?!

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za četvrtak 26. jul

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading