MIHAJLOVIĆEVA O TVITU RADETE: Radikali nemaju nimalo srama!

Autor: Tanjug

Vesti

24.07.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od funkcionera SRS navikli smo da slušamo najružnije reči upućene političkim protivnicima, ali nisam verovala da su toliko besramni da vređaju i preminule, rekla je danas potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Ali, nije ovo sramota radikala, jer oni i ne znaju za sramotu. Ovo je sramota za sve one koji su svojim glasovima doveli ovake radikale u Skupštinu Srbije - saopštila je Mihajlovićeva, reagujući na Tvit poslanice SRS Vjerice Radete, povodom smrti Hatidže Mehmedović, predsednice Udruženja "Majke Srebrenice".

Narodna poslanica i funkcionerka SRS Vjerica Radeta neprimereno je reagovala na svom tviter nalogu na vest o smrti predsednice Udruženja "Majke Srebrenice" Hatidža Mehmedović, koja je u Potočarima izgubila muža i dva sina

- Čitam umrla Hatidža Mehmedović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi - napisala je Radeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading