SAVET "TRANSPARENTNOST": Ugljanin treba da ide u ZATVOR zbog poziva Pacoliju!

Autor: Republika

Vesti

24.07.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost saopštava da je od Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu zatražio sprovođenje istrage zbog neprihvatljivog ponašanja Sulejmana Ugljanina, koji svojom poganom retorikom namerava nasilno rušenje ustavnog poretka Republike Srbije uz pomoć Bedžeta Pacolija i, što je još važnije, rušenje uspostavljenog komšijskog suživota Srba i Bošnjaka.

RepublikaFoto: Promo foto
Mario Spasić, generalni sekretar "Transparentnost"

- Ugljanin, očigledno ljut što nije dobio ni jednu funkciju  u Vladi Srbije i nekontrolisano raspolaganje novcem građana Srbije, svojom poganom retorikom i napadima ne na pojedince, već na institucije ove države, za cilj ima najpre širenje mržnje i netrpeljivosti u odnosima sa našim komšijama, Bošnjacima, što dovoljno govori o tome da on ne voli svoj narod i da očigledno za veliki novac sprovodi interese Bedžeta Pacolija. Rušenje ustavnog poretka nigde na svetu nije dozvoljeno, pa tako ne treba biti dozvoljeno ni u Republici Srbiji. Ugljanin poziva na nasilnu promenu ustavnog uređenja uz pomoć iz inostranstva, to jasno treba podvući i na taj način i tretirati, gde pozitivna stvar jeste to što naše komšije Bošnjaci ne podržavaju ovog samoizopštenog političara. Ugljanin mora da završi u zatvoru, u skladu sa Krivičnim zakonom Republike Srbije - rekao je Mario Spasić, generalni sekretar Transparentnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zoran

24.07.2018 13:31

Ugljanin nakon svega sto je uradio, nema sta vise da trazi na politickoj sceni Srbije.

paramonte

24.07.2018 13:39

Treba da ide tamo gde mu je i mesto,u zatvor.

Milena

24.07.2018 14:11

Slazem se da Ugljanin zbog onakvih izjava treba da ide u zatvor.

Una

25.07.2018 08:38

Trebalo bi ga proterati odavde, neka ide kod Pacolija.