SRAMOTA: UGLJANIN SAD NAPAO VUČIĆA, pa opet pozvao Pacolija da dođe u Novi Pazar!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2018

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik BNV Sulejman Ugljanin kazao je da će opet pozvati Bedžeta Pacolija da poseti Novi Pazar ali da će sačekati da se, kako je rekao, malo razbistri situacija u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

On je rekao da ne misli da je pogrešio zbog toga što je pre nekoliko dana uputio poziv Pacoliju da govori na tribini u Novom Pazaru.

-Mi smo želeli da dođe i da ispriča svoju stranu priče. Planirali smo da pozovemo i kolege iz Nacionalnog saveta Albanaca, da i oni čuju šta on ima da kaže, rekao je Ugljanin koji je kazao da je "vlast u Srbiji ustvari privremeni državni organ" i da će tako biti sve dok se ne reše pitanja Kosova i Sandžaka.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Sulejman Ugljanin

Ugljanin je od EU, OEBSA i Saveta bezbednosti zatražio da razmotre, kako je rekao, pretnje koje su Bošnjacima uputili premijerka Ana Brnabić i ministri Vulin i Dačić.

Komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je rekao da država Srbija brine o Bošnjacima, Ugljanin je kazao da je Vučić inspirator zločina nad Bošnjacima.

Bedžet Pacoli

- On je rekao sto Bošnjaka za jednog Srbina pa se dogodila Srebrenica i zato nemoj on da brine o nama, rekao je Ugljanin i dodao da će ići kod Pacolija kako bi mu zahvalio što je želeo da dođe u Novi Pazar, prenosi Alo.

-Pacoli je dobar i čestit čovek, međunarodnog karaktera, mnogo bogat od kojeg može mnogo da se nauči, rekao je Ugljanin i dodao da bi on, da je država, priznao Kosovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
julijana

23.07.2018 13:01

Teranje inata i nista vise.

Suzana Covorovic

23.07.2018 13:08

Ugljanin nije država i ne može priznati ni sebe samoga kamo li KiM. A ako toliko voli pacolija neka ide kod njega u goste. Srbiju i srpske zakone mora poštovati.

Mia

23.07.2018 14:35

Da li ga zove kod njega kuci da dodje?