PACKE OD BIVŠEG ŠEFA! TADIĆ PORUČIO ĐILASU: DS će glasati za DSS kad "Grobari" budu uz Zvezdu!

Autor: I. Ž.

Vesti

22.07.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić opleo je po Savezu za Srbiju na čijem je čelu Dragan Đilas, ocenjujući da je ta skupina krajnje neverovatna i nerealna.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boris Tadić

- Očekivati da će izvorni birači Demokratske stranke (DS) glasati za listu na kojoj su Dveri i Demokratska stranka Srbije (DSS) je taman toliko naivno koliko i očekivati da će okoreli partizanovci navijati za Zvezdu i obrnuto - napisao je nekadašnji predsednik Srbije na svom Tviter nalogu.

On je prethodno naveo i da smatra da će se formiranjem Saveza za Srbiju, u nagoveštenom sastavu i najavljenim principima, ujediniti samo antievropska konzervativna opozicija u jednom bloku, dok će proevropska i građanska opozicija ostati razjedinjena i dodatno oslabljena.

Samo nekoliko dana ranije i Tadićeva savetnica Marina Komad žestoko je kritikovala stav da su Ðilas, Vuk Jeremić i Zoran Lutovac osovina kojoj drugi treba da se priključe.

- Kakva su oni crna osovina, gde su Jeremić i Lutovac bili do 2012? Kakve oni rejtinge i uspehe imaju? Kakvi su to evropejci koji su se ujedinili sa najvećim antievropljanima? - napisala je savetnica na svom Tviter profilu i nastavila oštro da negira stav da su Ðilas i Jeremić osovina i da u njihovom taboru nema mesta za antievropske partije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
bini

22.07.2018 18:45

hahahah Bravo Tadicu nema pomirenja !!!

Jasna

22.07.2018 18:47

NJihovim glupostima nikad kraja

draga

22.07.2018 18:50

Djilas Vam je uzeo DS i sada ste nemocni da se vratite u politiku.

lala

22.07.2018 18:54

Uzeo Vam je Djilas sve sto je mogao milom i parama a i silom .