Direktor Puteva Srbije traži POVEĆANJE cene putarine, MIHAJLOVIĆEVA mu poručila OVO!

Autor:

Vesti

22.07.2018

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se ne razmišlja o povećanju cene putarine od sledeće godine.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Nismo o tome do sada razmišljali - rekla je Zorana Mihajlović za Radio-televiziju Srbije povodom najave vršioca dužnosti direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka da će od državnog vrha tražiti povećanje cene putarine od sledeće godine.

Ona je kazala da su visine putarina posao Ministarstva finansija i Vlade Srbije, a da direktor Puteva Srbije zna šta je njegov posao i da se nada da će ga raditi. 

Drobnjak je nedavno rekao da je reč o planiranom povećanju od 10 odsto na svim auto-putevima u Srbiji i naveo da da će o tome razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. 


- Povećanje cene putarine nije tema za Vladu Srbije, o tome se ne razgovara niti će biti povećanja cene putarine, prioritet je izgradnja novih i održavanje postojećih auto-puteva, kao i završetak reforme Puteva Srbije - izjavila je Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading