Šef diplomatije lažne države Kosovo bi u SRBIJU DA PODRŽI UGLJANINA!

Autor: Republika

Vesti

19.07.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova lažne države Kosovo Bedžet Pacoli tvrdi da je tražio dozvolu Beograda da poseti Sandžak i da će, ako je dobije, posetiti taj deo Srbije, prenosi prištinski Klan Kosova.

Bedžet Pacoli

On je u emisiji Info magazin kazao da je iz Brisela vršen pritisak da ne ide u tu posetu, ali da je podneo zahtev Beogradu i da će to učiniti, bez obzira šta drugi kažu.

- Već 40 godina živim van Kosova, osećam se slobodnim na putovanjima i osećam se vrlo slobodnim, ali ako nemam dozvolu da uđem u Srbiju neću ići - rekao je Pacoli.

On je ocenio da je u medijima primetio "malo više ogorčenosti nekih lidera u Beogradu".

- Poštovaću poziv mog kolege. Ne bi koristio medije na Kosovu da nekog provociram. Kada je Đurić došao na Kosovo, pred medijima je pokazao tri prsta da bi provocirao. Ja nikoga ne bih provocirao. Otišao bih u Novi Pazar kao zvaničnik, ne kao privatno lice. Kao privatno lice bih sutra otišao, i ne bi morao nikoga da pitam, ali pozvan sam kao ministar spoljnih poslova - rekao je Pacoli i dodao da njegova poruka neće biti provokacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Dijana990

19.07.2018 18:54

Ne znam kako ga nije sramota da spomene da je Djuric, prilikom posete, "podigao tri prsta kao znak provokacije"!!!!

ognjen

19.07.2018 18:57

Ovo je provokacija Ugljanina.

dule

19.07.2018 18:58

Očekuju da mi napravimoneki pogrešan korak pa da nas optuže

neo

19.07.2018 19:04

Kao državljanin Srbije,što i jeste, i kao turista,može da dođe,nikakv problem.Ali kao umišljeni šef diplomatije,države koja ne postoji,nikako!