OGLASILA SE BIA: Evo šta se tačno dogodilo u Prištini

Autor: Novosti, Republika

Vesti

19.07.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezbednosno-informativna agencija demantuje navode pojedinih medija da su lica koja su uhapšena 18. jula 2018. godine na teritoriji AP Kosovo i Metohija, imala bilo kakve veze sa Agencijom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ilustracija

Mario Milošević, Jovan Pavićević, Strahinja Danković i Laureta Zuba uhapšeni su po nalogu Interpola zbog sumnje da su izvršili teška krivična dela ubistva i otmica na području teritorije Republike Crne Gore.

Podsećamo medije da pre nego što prenesu određenu informaciju prvo potvrde istinitost i tačnost iste, a da su na osnovu Zakona o javnom inforisanju i medijima , dužni da objave odgovor na informaciju koja je netačna i neistinita.

Takođe, najoštrije osuđujemo širenje lažnih vesti koje za cilj imaju destabilizaciju i podrivanje bezbednosnog sistema Republike Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
paramonte

19.07.2018 13:59

Ne sumnjamo u reci agencije.

Borko

19.07.2018 14:06

Za širenje lažnih vesti i dezinformacija, treba zauzeti stav, jer to šteti interesima države.

Mile

19.07.2018 14:14

Verujem da je tako. BIA je rekla svoje, a sada su istrazni organi na potezu. Takve nikada ne sazaljevam. Naprotiv, uvek se obradujem kad zvanicni drzavni organi saopste da su uhapsili tj. priveli pravdi razne kriminalce.

Gordana

19.07.2018 18:58

Kosovski mediji samo sire neistine, gluposti i budalastine, zeleci da urusavaju drzavu Srbiju, ali od toga nema nista .