SNS O PLANOVIMA STAMATOVIĆA: Sprema novu prevaru u kojoj će MAZNUTI 100.000 EVRA!

Autor: Tanjug

Vesti

14.07.2018

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opštinski odbor SNS Čajetina upozorio je danas na, kako kažu, pravilo da čim Milan Stamatović jače uvredi državno rukovodstvo i počne da bistri visoku politiku, znači da u Čajetini i na Zlatiboru sprema krupniju krađu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Milan Stamatović

U saopštenju tog odbora se navodi da je za ozbiljnu analizu Stamatovićeva sposobnost da se ne seća da je pripadao svim političkim opcijama za čijih mandata je opljačkana Srbija, jednostrano proglašena nezavisnost na teritoriji južne srpske pokrajine Kosova i Metohije, Srbi doživljavali pogrome, a njegovi lideri junački branili narod sa dva saopštenja. 

Stamatovićevo pravilo, navode, glasi: "Uvredim, pa kradem".

- Dok vređa i bistri visoku politiku, ovih dana pokušava ponovo da napravi odborničku većinu za dve kriminalne odluke. Opet planira da ošteti budžet preko takse za komunalno opremanje - stoji u saopštenju i dodaje da je na prethodnoj skupštini većina odbornika odbila da učestvuje u toj kriminalnoj nameri.

Pokušava, kažu, da omogući firmi koja treba da uplati novac u budžet, da tu obavezu kompenzuje nekim asfaltiranjem gde će, kako kažu, najgore proći budžet sa nekih 100 hiljada evra manjka, a Stamatovićevoj ekipi viška u džepu.

- Ubeđuje (Stamatović) i preti odbornicima i za još jednu odluku gde planira izuzimanje jedne parcele iz prve Zone ( u kojoj je najskuplje graditi) i njeno prebacivanje u drugu zonu jer baš tu mora njegov saradnik da gradi pa računaju da je šteta da skuplje plaća opštini kad mogu sve da podele među sobom - ističe se u sopštenju.

Napominje se da su članovi SNS u Čajetini, koji ukazuju na nezakonite radnje, izloženi najgorim pretnjama i ucenama od Stamatovićevih poltrona i svakodnevno imaju po neki slučaj uvreda i pretnji. 

Čajetinski naprednjaci kažu da je pre dva dana, na primer, Stamatović "vidno euforičan" sa Draganom Ðilasom na Zlatiboru dogovarao budući opozicioni savez. 

- Možda mu je Ðilas preneo utiske kako je njegovom kolegi iz budućeg opozicionog saveza, Nebojši Zelenoviću, poslušniku Dušana Petrovića, bilo u Peći u gostima kod predsednika opštine dok su prijateljski ćaskali ispod zastave nepriznate i samoproklamovane države Kosovo. Možda je bila u pitanju donatorska večera za budući opozicioni savez - poručuju iz SNS Čajetina i ističu da "oni nisu gadljivi na evre odakle god da dolaze". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Anubis

14.07.2018 17:46

Sramota dokle vise da se ovo radi!? Ne moze da se ucenjuju ljudi vise svima je prevara i muvanja preko glave!

Realnost

14.07.2018 18:01

Kome se Stamatovic obraca? Narod je pokazao sta misli o njemu na poslednjim izborima.

Iva

14.07.2018 18:27

Tog Stamatovića po svaku cenu skloniti sa položaja i sprečiti dalje pljačkanje.

Klajne

14.07.2018 19:52

Stamatovic gleda samo sebe da obezbedi, pa svima je poznato sto je uradio kad je Zlatibor u pitanju, sta dalje pricati o takvom coveku..