TADIĆ POZVAO VUČIĆA NA TV DUEL!

Autor: Tanjug

Vesti

14.07.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić uputio je danas pismo predsedniku Srbije u kome ga poziva na otvoreni tv duel na temu Kosova, kako bi, kako je naveo "kao bivši i sadašnji predsednik pred javnošću ukrstili argumente povodom pitanja od najvišeg nacionalnog značaja".

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

Kako se navodi u saopštenju SDS, Tadić je uputio poziv Vučiću ne kao predstavnik opozicije, već kao bivši predsednik koga "svakodnevno optužuje za nacionalnu izdaju i iznosi laži o odlukama i posledicama odluka iz vremena njegovog predsedničkog mandata". 

U pismu, Tadić tvrdi da nije istina da je bivša vlast tražeći savetodavno mišljenje Međunarodnog suda pravde overila kosovsku nezavisnost, zbog čega neobavezujuće i savetodavno mišljenje proglašava "voskom na koverti kosovske nezavisnosti" i pita Vučića zašto govori da je tadašnja vlast ćutala na savetodavno mišljenje Međunarodnog suda pravde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Vesna

14.07.2018 14:26

Misljenje medjunarodnog suda pravde nije bavezujuci niti pravno vazeci akt. Okacite ga Tadicu ili Vucicu o rep, mozda im dodje u glavu.

hamekame

14.07.2018 14:35

Degradirajuće je ići na tv duel sa Tadićem, čovekom koji se samo izvinjavao i u čije je vreme Kosovo proglasilo nezavisnost.

andrijanajevv68

14.07.2018 14:37

Smešan si Tadiću. Sve što je o tebi rečeno, istina je. Nemoguće je da bilo kojim duelom opovrgneš sve što si uradio loše za svog mandata.

Nenad

14.07.2018 14:39

Hahahaha, Tadić uporno želi da podigne svoju mrtvu političku karijeru iz sarkofaga, ali taj SF movie se nece dogoditi :D