JANKOVIĆ VIŠE NEMA NI 40 PRISTALICA

Autor:

Vesti

13.07.2018

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider PSG Saša Janković nije uspeo da sakupi ni četrdeset svojih sledbenika. Naime na skupu, koji je i ovog petka organizovao isperd Predsedništva Srbije, Jankvić je preko megafona postavljao pitanje "ko je ubio Olivera Ivanovoća"? Jedini uspeh koji su lidre PSG i njegove sve malobrojnije prisatlce postigle bio je u tome što se se na nekoliko koraka približili ulazu u Predsedništvo.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Blamira se: Saša Janković

Kao i tokom prethodnih nedelja, na istom mestu i u isto vreme protestvovao je i Sima Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, koji od lider PSG zašteva odgovr na pitanje šta se desilo sa Jankovićevim prijateljem koji je stradao u njegovom stanu pod nerazjašnjenim okolnostima.

U jednom trenutku, žene, ianče jankoviće pristalice nasrnule su na Simića, ali je policija sprečila da dođe do incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
andjela

13.07.2018 18:23

Nedavno je Jankovic imao tribinu u Prokuplju sa nesto vise od 15ak ljudi...toliko o tome ko ga podrzava i u kojoj meri..pokusaji da napravi nemire u drzavi su mu bezuspesni na njegovu zalost

MARIJANA8

13.07.2018 18:35

А ко ће са таквим човеком?

MARIJANA8

13.07.2018 18:37

Ужа и шира родбина. То је све.

Mirela

13.07.2018 18:58

Shvatili ljudi kakav je.