Ministarka poručila bahatom lideru NS: ŽIVKOVIĆU, SAM SE PRIJAVI POLICIJI

Autor:

Vesti

13.07.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos početnoj tvrdnji da Srpski telegraf montira lažne snimke o njemu i da ga služba prati s obzirom na to da je snimljen kako u svom ljubičastom oldtajmeru sitroen ajkula u noćnoj vožnji krši sve moguće propise, te ugrožava bezbednost drugih vozača u saobraćaju, kao i pešake, lider Nove stranke i nekadašnji premijer Srbije Zoran Živković, suočen sa dokazima, promenio je mišljenje.

RepublikaFoto: Republika
Jasno je ko dan ko je za volanom

Nakon što je na portalu Republika.rs objavljen ceo snimak nemarne vožnje, gde se tačno vidi kako Živković na semaforu čak i drema za volanom, te ispušta čudne zvuke, tačnije urlik, on je na Tviteru priznao da se nalazi na snimku.

SVAŠTA MU SE PRIVIĐA

Prvo je Živković na Tviteru pozvao nadležne organe da analizom snimaka utvrde da li je i koje prekršaje počinio.

- Takođe, pozivam nadležne organe da me zaštite od nelegalnog praćenja, koje je izvršeno bez bilo kakvog pravnog osnova. Zlonamernom montažom i tekstovima baviće se moji advokati... - zapretio je Živković.

Zatim je nastavio da negira krivicu, ali ovog puta priznajući da se on nalazi na snimku.

- Evo i kompletnog snimka. Dakle, nema vožnje preko pune linije, nema nikakvog spavanja, arlauču pratioci, prosečna brzina kretanja je oko 40km/h, skretanje iz Birčaninove u Deligradsku je propisno jer je Deligradska jednosmerna u smeru kojim se krećem - napisao je Živković na Tviteru.

Jasmina Milošević: Svako treba da se suoči sa posledicama svojih postupaka, pa i Zoran Živković

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović zgrožena

NI O OD OSTAVKE

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović za Srpski telegraf poručuje da je zgrožena onim što je videla na snimku.

- A šta da kažem na to?! Prvo je strašno sesti za volan ako ste pod dejstvom alkohola! Ugrožavate i sebe i druge. A drugo, sam treba da se prijavi policiji i snosi posledice. On je, ne zaboravite, narodni poslanik - ističe Mihajlovićeva.

Direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević za naš list podseća da je jedna švedska ministarka podnela ostavku pošto ju je policija uhvatila u vožnji u alkoholisanom stanju.

- Odgovornost, pre svega, svako treba da se suoči sa posledicama svojih postupaka, pa i Zoran Živković - zaključuje Miloševićeva.

REAKCIJE

Vojislav Šešelj, SRS

Zoran Živković je jedan neobrazovan čovek i stoga mu ostaje samo da arlauče

Darko Glišić, predsednik IO SNS

Živković je slika i prilika današnje opozicije. Pijano, bahato i neodgovorno ponašanje je sve što mogu da ponude

Dejan Vuk Stanković, analitičarcol

Dobro je što je objavljeno da javnost zna ko je on. Sva priča o pristojnom društvu staje u nekoliko minuta bahate vožnje i bezobrazluka

Milan Vujanić, profesor Saobraćajnog fakulteta

Spavanje za volanom spada u domen bezobrazluka, nevaspitanja i bahatosti

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak

Ovakve stvari treba da komentariše državni tužilac i policija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading