OPASNE PRETNJE: Predrag Belić planira nerede i haos na ulicama Alibunara!

Autor: Republika

Vesti

13.07.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Belić predsednik Opštine Alibunar preti izazivanjem nereda i haosa za vreme održavanja sednice na kojoj treba da se raspravlja o njegovoj smeni.

RepublikaFoto: Tanjug/Promo
Predrag Belić

Od jutra poziva na okupljanje ispred zgrade opštine, zastrašuje građane i preti. Sednica SO Alibunar zakazana je za danas u 15 časova.

Zahtev odborničke grupe SNS za održavanje sednice na kojoj će Belić biti razrešen sa mesta predsednika opštine potpisalo je 16 od 23 odbornika koliko broji lokalni parlament,  što je više nego dovoljna većina da bude smenjen.

Alibunar je inače danima pod opsadom ljudi iz kriminogenih struktura koje je Belić angažovao.

Pre toga je bezuspešno  pokušavao ucenama i pritiscima  da primora odbornike da mu pomognu da se održi na vlasti. Pošle nedelje je već hapšen zbog pretnji smrću.

Hapšen je i krajem prošle godine kada je zbog malverzacija sa poljoprivrednim zemljištem iza rešetaka proveo više od mesec dana. Podsećanja radi Izvršni odbor SNS isključio ga je iz stranke.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišič najavivši čistku u SNS izjavio je da će biti smenjeni svi lokalni funkcioneri koji su loše radili a neki da će biti i isključeni iz stranke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Maja

13.07.2018 13:10

Ako je Belica izvrsni odbor SNS iskljucio iz stranke i zbog malverzacija sa poljoprivrednim zemljistem razresen funkcije treba da bude svestan svojih radnji i posledica, nema potreba da pravi haos.

loki

13.07.2018 14:43

Može on da preti, ali u ovoj državi postoji zakon i policija koja sprovodi zakon.

paramonte

13.07.2018 17:19

Belic je pukao kao tikva,po zasluzi.

Gaga

14.07.2018 09:49

Nece mu to proci!