ĐURIĆ ODBRUSIO VESELJIJU: Mogli bi i vi da počnete da čitate, AKO UMETE!

Autor: Tanjug

Vesti

08.07.2018

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor vladine Kancelarije za KiM, Marko Ðurić ocenio je večeras da je dobro to što je predsednik skupštine Privremenih institucija samouprave u Prištini Kadri Veselji primetio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić čita i poručuje da bi možda i on trebalo da počne da čita ako ume, pošto im politika i ponašanje nije baš najpismenije.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Đurić

- Takođe je dobro što Veselji prati sve političke izjave i aktivnosti predsednika i drugih zvaničnika Srbije i obraća im se javno i direktno, jer Srbija jeste, bez obzira na pravosudne postupke protiv njega, i njegova država - naveo je Ðurić u pisanoj izjavi medijima.

Ono što je, međutim, zanimljivo, primećuje Ðurić, jeste sve izraženija nervoza, koja jasno pokazuje da u Prištini nešto ipak ne ide baš po planu.

Veselji je ranije danas reagovao na izjavu predsednika Aleksandra Vučića, koji je rekao da dnevno pročita 500 do 600 stranica dokumenata, tajnih i javnih, o Kosovu, rekavši da bi umesto toga trebalo da pročita kosovski ustav da bi shvatio realnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Kaktus037

08.07.2018 21:12

Sta oni da citaju,oni bi samo da prigrabe,misle da se tako to radi.

Nada

08.07.2018 21:29

Veseli zlocinac je dobio odgovor kakav i zasluzuje od gospodina Durica!

mimi

08.07.2018 21:56

lepo mu je i rekao.

kosta

09.07.2018 05:22

@mimi - Svaka mu je na mestu