ĐILAS NESPOSOBAN ZA DRUŠTVO, ALI SPOSOBAN ZA SVOJ DŽEP!

Autor: Republika

Vesti

07.07.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov kaže da lider Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas pokušava zloupotrebom dece da stekne političke poene.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Kritikujući bivšeg gradonačelnika da je zadužio Beograd za 1,2 milijarde evra, da je ostalo dužan porodiljama i penzionerima, da priča o pruzi od Soluna do Budimpešte a da nije bio u stanju da pošteno i bez afera napravi most od Novog Beograda do Čukarice, Jovanov kaže da Ðilas ne može da shvati da se veliki projekti danas rade zbog Srbije, "a ne kao u njegovo vreme, da bi tajkuni postajali još bogatiji i da bi kasnije, poput njega, prijavljivali imovinu od 25 miliona evra".

Jovanov, međutim, pita i gde je sve ono što nije prijavljeno...

- Gde je odgovor kako je to zarađeno i kako mu je baš u vreme dok je bio vlast iznenada porasla sposobnost i uspešnost u biznisu? Najzad, koliko se toga u Srbiji moglo napraviti da je novac završavao u projektima važnim za narod, umesto u džepovima tajkuna?".

Bolje da odgovori na ta pitanja umesto što pametuje o onome u čemu se pokazao kao "neuspešan i nesposoban za društvo, ali istovremeno veoma sposoban za svoj džep", poručuje Ðilasu Jovano u saopštenju koje je dostavljeno medijima. 

Ðilas je prethodno na tviteru naveo da deca u domu u Sremčici gladuju, da se dom raspada i da je pokušao da im pomogne donacijom, ali da je to zabranio ministar Zoran Ðorđević, kao i da se zadužujemo milijardu evra za prugu od Novog Sada do Subotice, a koju će, tvrdi, kineske firme raditi bez tendera i po enormnoj ceni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
lili

07.07.2018 15:27

Djilas je pokazao svoju dvolicnost i sebicnost,treba da se stidi svog ponasanja,sram ga bilo.

dania

07.07.2018 15:40

On je oduvek znao obro da urtadi za svoj dzep ali nikada za Srbiju i Beograd

Mila

07.07.2018 15:44

Djilas se i pokazao kao takav, gleda samo svoj interes i puni svoj dzep!

Dare

07.07.2018 15:58

Đilas pokušava na veoma jeftin način,preko dece, da sebi stekne jeftine političke poene,a to je zaista više nego sramno.