Hrvatski novinar pitao Vulina o ustaštvu: ODGOVOR NAŠEG MINISTRA ĆE ZAUVEK PAMTITI!

Autor: Republika

Vesti

06.07.2018

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio danas da još nije sreo čoveka koji tvrdi da tabla u Jasenovcu "Za dom spremni" nema nikakave veze sa ustaštvom.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vulin

Na pitanje novinara iz "Hrvatske riječi" zašto nosi crnu uniformu, te gde vidi i čime dokazuje svoje česte tvrdnje o tome da se u Hrvatskoj obnavlja ustaštvo, Vulin je rekao da uniformu nosi u skladu sa pravilima službe i da je to u skladu sa zakonom.

- Što se tiče ustaštva, želim da dam sve od sebe da vas ispoštujem što ste ovde i siguran sam da ste me pitali dobronamerno, ali još nisam sreo čoveka koji je mogao da kaže da tabla "Za dom spremni" na jasenovačkoj kosturnici nema veze sa ustaštvom. Nisam siguran ni da vi to možete - rekao je Vulin.

Kako je rekao, bio bi veoma zadovoljan da na tu temu nema šta da kaže, ali da nažalost ima.

- Pozivam vas da dođete u Niš i posetite izložbu "Dijanina deca" i da vidite kako se mi odnosimo prema u ustaškom zlu i da se javno protiv toga borimo - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Mina

06.07.2018 07:41

Izlozba Dijanina dece je istorijsko kulturna poruka proslosti.

Dinko

06.07.2018 07:44

Samo nenormalni i nerealni neće se složiti sa Vulinovom izjavom.

luka

06.07.2018 07:52

Ustaške zločine srpski narod nikada ne može da zaboravi, a to što oni sada reinkarniraju svoje pretke iz 1941.godine, to je problem Hrvata. Nije naš.

Aca

06.07.2018 07:53

Umesto da se stide svojih zlodela iz prošlosti, oni se njima da ne kažem i ponose. Prestrašno.