STEFANOVIĆU DODELJENA VIDOVDANSKA NAGRADA OPŠTINE LAZAREVAC

Autor: Tanjug

Vesti

28.06.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću danas je uručena Vidovdanska nagrada Gradske opštine Lazarevac za doprinos napretku opštine u svim oblastima društvenog i privrednog života, ali i podizanju bezbednosti građana na viši nivo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Stefanović je nagradu primio na svečanoj sednici opštine Lazarevac povodom obeležavanja Vidovdana, Dana opštine Lazarevac.

Ministar je istakao da je ponosan što opština pored ozbiljnih radova koje sprovodi ne zaboravlja ljude poput dve studentkinje i komandira Vatrogasne jedice, kojima su danas uručene nagrade opštine.

- Oni su budućnost naše zemlje, zemlje koja mora da napreduje, da se razvija, i da brine o ljudima koji su potencijal - podvukao je Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Stefanović je ukazao da se ne sme zaboraviti nijedna opština, jer je pođednako bitan razvoj svake opštine.

On je dodao da je ministarstvo na čijem je čelu pomoglo Lazarevcu, ali da je prevashodno opština uložila ogroman napor da dovede investitore.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Građanima Lazarevca poručio je da će nastaviti da rade na boljoj bezbednosti, a da će se izgradnjom vatrogasne i policijske stanice stvoriti novi uslovi za rad pripadnika tih službi.

Ministar je rekao da će finansijski deo nagrade nameniti deci stradalih pripadnika MUP-a i poručio da se nada da će u narednom periodu imati priliku da vidi još mladih i talentovanih ljudi koji šire slavu Lazrevca i predstavljaju Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
mika

28.06.2018 11:44

Još jedan od načina da se zahvalimo ministru za sve što je učinio za Srbiju.

JovicaBabic84

28.06.2018 11:50

Svakako zasluzena nagrada, Sve cestitke!

Nina

28.06.2018 11:57

Cestitke ministru Stefanovicu...

dimigrom

28.06.2018 11:59

Zasluzeno odlikovanje.Stefanovic je svojim radom ostavio veliki trag napredka u Srbiji na svim nivoima