(FOTO) SRAMOTA! DVOGLAVI ORAO PREKO ŠVAJCARSKE ZASTAVE! Pacoli provocira zbog utakmice!

Autor: Tanjug

Vesti

23.06.2018

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom fudbalske utakmice između Srbije i Švajcarske na SP u Rusiji, kosovski političari su na društvenim mrežama provocirali i Srbe i Švajcarce, ostavljajući komentare u kojima se potencira da kosovski Albanci igraju protiv Srbije i da su oni pobedili našu reprezentaciju, a ne Švajcarska.

Bedžet Pacoli provocira na Tviteru

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli je na Tviteru uoči meča napisao da se nada da će kosovski Albanci pobediti Srbiju, iako je Srbija igrala protiv Švajcarske.

- Hoće li naši momci pobediti Srbiju večeras? Mislim da hoće - napisao je Pacoli, a na crtežu koji prati njegov tvit preko švajcarske zastave farbaju albanskog "dvoglavog orla".

 

 


Ambasadorka Prištine u Vašingtonu Fljora Čitaku tvitovala je da su golovi Albanaca Đerdana Šaćirija i Granita Džake istorijski za Kosovo, prenosi Blic.

- Dva kosovska Albanca zabeležila su danas pobedu za Švajcarsku protiv Srbije. Njihove porodice su dobile utočište u Švajcarskoj tokom rata u Kosovu. Danas su postigli golove i pobedili. Sport je ponekad više od sporta. Danas ste nosili našu istoriju na ramenima. Volim vas - poručila je Čitaku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

23.06.2018 11:07

Nisu oni albanci sa Kosova vec Srpski siptari koji imaju Srpski pasos i Srpsko drzavljanstvo. Nikako ne mogu biti Kosovski dok god u dzepu nose nas pasos i nase dokumente i to vidi cuda, na cirilici sve.