KVALIFIKACIJE ZA SVETSKO PRVENSTVO: Brejk dens u Knez Mihailovoj

Autor: Republika

Vesti

21.06.2018

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd će predstojećeg vikenda biti domaćin balkanskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u brejkedensu. U okviru plesnog festivala Fresh dance, na dve lokacije najbolji regionalni takmičari boriće se za mesto na prvenstvu Sveta koje se održava 1. jula u Holandiji.

RepublikaFoto: Promo foto

Takmičenje koje organizuju One love project i Fankyou organizacije u subotu počinje od 18 sati u Knez Mihailovoj ulici, kod fontane preko puta KC Beograd, dok se drugi dan održava u nedelju od 18 sati u šoping molu "Delta City".

RepublikaFoto: Promo foto

Festival je internacionalnog karaktera a očekuje se učešće preko stotinu majstora brejkdensa i drugih tipova modernog plesa iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Bugarske, Moldavije... U subotu od 17 sati u Ulici kneza Mihaila, predviđene su prijave za učešće, od 18h biće viđene borbe 1na1 u brejk dens-u, da bi od 20 sati počele kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Promo foto

Nastvak takmičenja je u nedelju Delta City-ju gde će publika moći i da vidi stand up street plesače, lockere, poppere, hip hopere i ostale ulične stilove.. Pobednici i finalisti u različitim konkurencijama dobiće vredne nagrade, a ocene će davati poznata imena iz plesnog sveta koji dolaze iz Holandije, Južne Koreje, Bugarske, Hrvatske i Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading