LIGA STALA UZ KRKOBABIĆA: Vladajuća koalicija da podrži PUPS

Autor: M.S.

Vesti

20.06.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska Srpska liga najoštrije je osudila medijsku hajku protiv PUPS. Naime, Liga je reagovala povodom pisanja jednog dnevnog lista da članovi stranke Milana Krkobabića godinama unazad nepravedno zauzimaju visoke pozicije u javnim preduzećima i apelovala na vladajuću koaliciju da što pre zaustavi takve napade na svog koalicionog partnera.

RepublikaFoto: Promo foto
Milan Krkobabić

- Apelujemo na vladajuću koaliciju da zaustavi višemesečnu hajku koju protiv PUPS, koju preko jednog opozicionog dnevnog lista, vodi jedan mali nervozni koalicioni partner iz vlasti koji se, uprkos tome što već kontroliše desetine važnih javnih funkcija, nameračio i na mesto direktora JP "Pošta Srbije" koje, inače, u poslednjih šest godina, sa izuzetnim poslovnim rezultatima obavljaju kadrovi iz stranke Milana Krkobabića - navedeno je u saopštenju Srpske lige.

Negativan plasman u medijima, ističu u Srspkoj ligi, PUPS nije zaslužio s obzirom da je ta partija jedan od najvažnijih direktnih koalicionih partnera vladajuće SNS.

- Ne treba da ga prljavim i neosnovanim napadima, kroz medijskog "toplog zeca" provlači neko ko je, na proteklim beogradskim izborima, na jedvite jade došao do nekoliko odborničkih mandata - poručuju iz Srpske lige.

Nedopustivi su ovakvi unutrašni pritisci i napadi u delu same vladajuće koalicije, smatra Srpska Liga, jer predsednik Srbije Aleksandr Vučić  trpi sve više spoljnih pritsaka oko Kosova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading