SKUP NAPREDNJAKA U PARAĆINU, VUČIĆ IM SE OBRATIO TELEFONOM: SNS da stane na put bahatoj vlasti

Autor: Tanjug

Vesti

19.06.2018

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Paraćinu sakupio je potpise za raspisivanje prevremnih lokalnih izbora u toj opštini, kako bi se, kako je poručeno sa skupa SNS organizovanom tim povodom, stalo na put bahatoj vlasti u Paraćinu.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Naprednjaci napravili skup u Paraćinu

Predsednik SNS Aleksandar Vučić obratio se telefonski okupljenima na skupu u Pozorištu u Paraćinu i poručio im da Srbiju i SNS očekuju veliki pritisci, te da je zato potrebno raditi jače i snažnije kako bi se odolelo tim pritiscima. 

Zahvalnost građanima

Vučić je prisutnim članovima SNS zahvalio na radu, želji i energiji da menjaju stvari, sa nadom da loša vlast ne može doveka da traje i da oni mogu mnogo toga bolje i više da urade za građane u Paraćinu.


On im je zahvalio i za napore koje su činili na parlamentarnim i predsedničkim izborima u kojima je SNS odnosila pobede.

- U čitavom Pomoravlju i u Paraćinu je to bilo od velikog značaja i želim da vam kažem da očekujete u narednom periodu velike pritiske, i na našu zemlju, i na našu stranku - kazao je Vučić i dodao da je u tom smislu važno da se ujedine i budu snažniji, čvršći i ambiciozniji nego ikada.

- Da bi neko rušio i srušio Srbiju, on mora da ruši i SNS i to će da čine po svaku cenu i zato je jako važno da razumete zašto oni to žele. Spolja će nas rušiti jer oni žele, mnogi od njih, lutke na povocu, ljude koji ne žele slobodu i nezavisnost svoje zemlje i naroda, već žele ljude koji će da slušaju samo njihove naloge - kazao je Vučić.

Dodao je da je SNS danas jaka kao stranka, kao i da je država Srbija suviše jaka, te da je potrebno oslabiti je, kako bi se moglo igrati sa njom.

- Oslabiti je iznutra i zato koristiti tajkune, lopove i kriminalce, i Ðilasove, i Paunovićeve, da pokažu kako oni na različite načine mogu da usporavaju promene u zemlji, uništavaju živote građana Srbije, od blokiranja puteva, do laznog trovanja vode, do lažnih otmica i ubistava, jer sve im je lažno, jedino pare koje su pokrali im nisu lažne - naveo je predsednik SNS.


Istakao je da će SNS zato da se bori, jer postoje oni koji snevaju i rade za bolju budućnost naše dece i koji ne rade samo za svoje džepove.

On je zamolio članove SNS u Paraćinu da idu od mesta do mesta, od sela do sela u opštini Paraćin i da objašnjavaju ljudima šta se dešava, kako bi mogli da prihvate udarce koji idu na njih, te kako bi 21. oktobra, na 10-godišnjicu stranke, mogli da predstave i kažu, ne samo šta su uradili za 10 godina, već koji je plan za narednih 10 godina.

Najbolji da vladaju

- I u narednih 10 godina treba da vladaju i upravljaju Srbijom najbolji, a ne najgori, a ti najbolji to ste vi, to su dobri, iskreni i pošteni srpski domaćini - kazao je Vučić i dodao da je za to potrebno da rade teško i naporno svakoga dana, te da se bore jače i snažnije.

- Ako ja u subotu i nedelju moram da provedem sa Tačijem, a možete da mislite kako mi je to lepo, onda istovremeno možete vi da se borite još snažnije nego do sada - istakao je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
KOJA

19.06.2018 18:53

Bahata vlast ne brine za zemlju i gradjane vec samo za svoj dzep,zato i treba menjati sve one koji se ponasaju bahato i bezobrazno.

Ankica

19.06.2018 18:59

Mora se stati na put bahatom ponasanju i taj narod se mora staviti na prvo mesto.

bn

19.06.2018 19:08

Narod ce na sledecim izborima sigurno smeniti zutu vlast koja je upropastila Paracin! Ne smemo im dozvoliti da se i dalje bogate na racun gradjana Paracina!

milos

19.06.2018 19:14

Vucic zeli samo da zastiti gradjane Srbije od losih stvari!