RAZOTKRIVENE ŠIPTARSKE NAMERE: EVO šta su naumili da napakoste SRBIJI

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.06.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Izjava zamenika šefa DPK Redžepa Hotija, da bi eventualna podela Kosova podrazumevala da Kosovo uzme Sandžak i deo juga Srbije, razotkriva da je stvarna namera Albanaca da stvore "veliku Albaniju", rekao je danas predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Albanci rešeni da stvore veliku Albaniju po svaku cenu

- Ma koliko god izgledala neozbiljna, ta ideja zapravo ukazuje na nameru Albanaca - a to je stvaranje velike Albanije - istakao je Drecun za Radio Beograd Jedan i ukazao da u tom zamišljenom projektu i takozvani Sandžak i jug centralne Srbije treba da budu u sastavu te velike Albanije. 

RepublikaFoto: Tanjug
Milovan Drecun razjasnio šta Albanci planiraju


Prema rečima Drecuna, Hoti time zapravo razotkriva njihove prave ciljeve, ali istovremeno pokušava da unapred kaže kako bi bilo moguće rešenje postići kada se konačno bude dogovarao status Kosmeta. 

- Naravno da to ne može tako da se radi, ako se krene sa pregovorima, onda će se doći do nekog rešanja, a ovako unapred mislim da ne treba licitirati sa rešenjima, pogotovo ne sa otvorenim aspiracijama da se destabilizuju i ostali delovi centralne Srbije - naglasio je Drecun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Dušan

18.06.2018 13:49

Šta ti je Albanac, gori od najpodmuklijeg stvora. - Al džaba im.

Mita

18.06.2018 13:49

San Albanaca je poznat, a on im se nece ostvariti sve dok je Srba.

Beca

18.06.2018 13:52

Nikada im to nece uspeti.

kiki

18.06.2018 13:52

Jako je ruzno i bezobrazno ponasanje kao i namera Albanije.