Maja Gojković odbila Omeroviću da potpiše putni nalog nakon SKANDALA NA AERODROMU!

Autor: Republika

Vesti

18.06.2018

08:35 >> 12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, odbila je da potpiše putni nalog Mehu Omeroviću, poslaniku SDPS-a, zbog čega nije mogao da otputuje u inostranstvo sa parlamentarnom delegacijom, a sve zbog slučaja krađe na franfkurtskom aerodromu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Meho Omerović

Omerović je imao ugovoren put u inostranstvo na nekoliko dana, pre nego što je zatečen u krađi na aerodromu u Frankfurtu, ali Gojkovićeva nije želela da potpiše putni nalog, prenose beogradski mediji.

- Ovo je logičan razvoj događaja. Omerović očito ne želi da podnese ostavku, a položaj mu je neodrživ. Predsednica parlamenta je i sama najavila u medijima da će pokrenuti pitanje njegovog diplomatskog pasoša - navodi izvor iz Skupštine i dodaje da njegova stranka sam očekuje da se on povuče.

- Omeroviću u stranci nije rečeno da se povuče, ali svi očekuju da baš to uradi, da se suoči sa realnošću. On više nema šta da traži u parlamentu.

Poslanika SDPS-a je polcija na frankfurtskom aerodromu privela, jer je ukrao robu u vrednosti od 170 evra. On je izjavio da je uzeo parfem i tri karmina.

RepublikaFoto: Tanjug
Maja Gojković

Pošto se odmah pozvao na diplomatski imunitet, a policija proverila identitet sa srpskim konzulatom, on je pušten.

Omerović se pravdao da je imao stomačnih problema i da je u žurbi da stigne do toaleta zaboravio da u ruci ima parfem, koji nije platio. On je rekao da se potom vratio do fri šopa i pokušao da objasni obezbeđenju da je imao zdravstvenih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Oskoru

18.06.2018 08:46

Bravo Majo!

albert kami

18.06.2018 12:51

@Oskoru - U potpunosti podrzavam maju koja poštuje zakon i istinu.

Olivera

18.06.2018 08:48

Slazem se sa Majom Gojkovic, sasvim je ispravna njena odluka.

miki

18.06.2018 08:48

Covek je na polozaju gde pored sebe ovakvim cinom blati Srbiju, tako da Maja nista pogresila nije.