PVOVOK ŠEŠELJ ODMALENA PREDVIĐA DOGAĐAJE

Autor:

Vesti

15.06.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je nekog iznenadilo što je Vojislav Šešelj dan pred utakmicu Rusija - Saudijska Arabija, koja je otvorila Mundijal, prognozirao tačan rezultat 5:0, što se i obistinilo, lidera radikala sigurno nije. Naime, taj Tviter pogodak samo je nastavio njegov vidovnjački niz.

RepublikaFoto: Srpski telegraf/montaža
Javlja mi se, javlja mi se... kuća u Hrtkovcima

Prema onome što je Šešelj ispričao za Srpski telegraf, on očigledno ima izuzetno izraženu intuiciju, neki bi rekli, vidovnjačke sposobnosti! Po sopstvenom priznanju, u vreme studija znao je pred svaki ispit koju će ocenu dobiti i to zato jer ih je sanjao.

Sanjao i šestice

Šešelj za naš list priča kako mu se ishod ispita javljao u snu.

- Jednostavno mi se u snu javljalo, a nisam mogao da objasnim kako je do toga došlo. Skoro pred svaki ispit sam sanjao kako mi profesor upisuje ocenu u indeks i apsolutno svaki put sam ocenjen baš tako - objašnjava Šešelj.

Kako kaže, iako ocene koje bi usnio nisu uvek bile visoke, nije bio razočaran.

- Nisam se nikada razočarao, čak ni kada sam dobio šesticu. Kada sam spremio obligaciono pravo, sanjao sam da ću dobiti šesticu i tu sam ocenu zaista i dobio, što mi je bila jedina šestica na studijama - seća se Šešelj.

Bez objašnjenja

Ni sam ne zna da objasni da li je u pitanju neka intuicija ili vidovnjačke sposobnosti.

- Zaista ne znam kako i zašto mi se to dešava, ali dešavalo mi se i u nekim drugim životnim situacijama da unapred znam neki ishod - ističe on.

Konkretnih događaja koje je unapred video pak nije mogao da se seti. No, bilo je i značajnih stvari u njegovom životu za koje nije imao, kako kaže, ama baš nikakav predznak kako će se završiti.

- Recimo, hašku presudu nisam sanjao jer nisam ni razmišljao tome, nije me uopšte interesovalo šta će Haški tribunal odlučiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading