KO JE JEDNOM BIO PROTIV SRBIJE, BIĆE UVEK! Vučić: Jeremićeva dela govore sve o njemu

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

14.06.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suština je u tome da neko ko je jednom radio protiv svoje zemlje radiće uvek protiv svoje zemlje, rekao je predsednik Srbije komentarišući tvrdnje Vuka Jeremića da će izazvati nemire na severu Kosova i Metohije

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić o situaciji ui Srbiji i na Kosovu

- Što se tiče izjava pojedinih političara, koji svoju zemlju optužuju i koji gledaju da sruše poziciju Srbije pred briselske i sve druge razgovore, ja ne mislim da je to slučajno. Neću danas da govorim, ali narednih dana ću se obratiti narodu i reći i povezati ih sa nekim drugim slučajevima, vezano i za

Olivera Ivanovića i za neke druge stvari, pa će se možda ljudi iznenaditi određenim informacijama - rekao je Vučić novinarima.

Suština je, kaže, u tome da neko ko je radio jednom protiv svoje zemlje, radiće uvek protiv svoje zemlje.

- Neko ko je sa sladostrašću i zadovoljstvom stavio pečat i zalepio koverat kosovkse nezavisnosti...A, što bi prestao da se bori za to isto, kada je to već jedanput učinio insistiranjem na presudi Međunarodnog suda pravde? - zapitao je.

RepublikaFoto: Tanjug
Sa Ohrida maltretira narod da protestuje po Srbiji

Što bi, dodao je, prestali da se bore za to, kada su ćutali 2008. kada je Priština proglašavala nezavisnost, a danas im je, primetio je, kriv Vučić.

- I zato će biti velikih pritisaka, što već danima govorim, i spolja i iznutra da se pozicija Srbije oslabi, da ne bismo mogli, pre svega, da dođemo do rešenja, ali, sa druge strane, ukoliko bismo i došli do rešenja da nijedno ne bude dobro - rekao je srpski predsednik.

Kako god se okrene, ističe, pozicija nam nije laka.

- Mi nemamo izbora, sem da se borimo za Srbiju, a ti čiji je izbor da iz Njujorka i Ohrida pozivaju nekoga da u Srbiji demonstrira ili iz Istanbula to isto rade, a ne zajedno sa svojim ljudima...ja o njima nemam šta posebno da kažem. Mislim da oni najviše govore o sebi - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Bora

14.06.2018 12:19

Jeremić je hiljadu puta pokazao da radi protiv svoje domovine.

VELIBOR

14.06.2018 12:24

DS je u trenutcima kada bilo moguće učiniti mnogo više za KIM ćutala, mislim da je i danas mnogo bolje da se opozicija zaćuti .

poli

14.06.2018 12:31

Jeremic je obican izdajnik svoje zemlje i svog naroda

pravnik

14.06.2018 12:45

Sve je jasno narod sve vidi.