ĐURĐEV PODRŽAO MINISTRA: Stefanović sprečio Dveri, LSV i PSG da izazovu građanski rat u Srbiji

Autor: Republika

Vesti

13.06.2018

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srpska liga (SL) podržava potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića u njegovim nastojanjima da spreči kršenje zakona i izazivanje nasilja u Srbiji koje sprovode pojedine političke grupacije, poput Dveri, LSV i PSG Saše Jankovića, krijući se iza organizacije protesta zbog navodne visoke cene goriva - izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik SL.

RepublikaFoto: youtube.com/Srpska liga
Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige

Prema njegovim rečima, blokadom puteva ništa ne rešava na demokratski način i svima je jasno da je krajnji cilj Dveri, Čankovog LSV-a i PSG-a izazovanje nemira u celoj zemlji, a ne borba za smanjenje akciza za gorivo.

- U trenutku kada se u svetu političke prilike menjaju i kada komandat Kfora daje prosrpske izjave, što ide u prilog našem nacionalnom interesu , Dveri, LSV i Saša Janković izazivaju građanski rat u Srbiji - kaže Đurđev, dodajući da je odličnom reakcijom ministra Stefanovića koji nije dopustio da isprovociraju njega i pripadnike MUP-a sprečeno fizičko nasilje na ulicama.

- Postoji mesto, vreme i način za izražavanje nezadovoljstva prema cenama i akcizama a ovo što rade Dveri, LSV i PSG nije ni način, ni vreme a ni mesto, i samo zahvaljujući odgovornom i profesionalnom radu MUP-a, predvođenim ministrom Stefanovićem, uspešno su otkriveni kreatori nemira, što je još jedan dokaz, ministarstvo ozbiljno brine o bezbednosti i sigurnosti svih građana Srbije, neutrališući sve pokušaje nasilnog rušenja državnog poretka - zaključuje Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
Captainsrki

13.06.2018 19:18

Puna podrska Stefanovicu i svima u vladi koji brinu o gradjanima i ne dozvoljavaju dalje sukobe!

Darko

13.06.2018 19:19

Bosko skuplja politicke pojene tako sto gradjane dovodi u opasnost!

kosta

14.06.2018 05:28

@Darko - Ko ga ne zna skupo bi ga platio

Mila

13.06.2018 19:20

Najzad jedna pametna izjava koja opisuje pravo lice afere oko cene goriva.