PRIVEDENI FUNKCIONER SDPS NE PRIHVATA ODGOVORNOST! Meho Omerović: NE DAM OSTAVKU

Autor:

Vesti

13.06.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meho Omerović, koji se našao u centru skandala nakon privođenja na frankfurtskom aerodromu, poručuje da nema nameru da podnese ostavku.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Meho Omerović

Poslanik SDPS, koji je priveden jer nije platio robu iz fri-šopa, pravdajući se da je hitno morao u toalet, kaže da protiv njega nema ni krivične prijave niti sudskog procesa.

- Ako ima nekih novih saznanja ili se pokrene sudski postupak, naravno da ću biti spreman da snosim svaku odgovornost čak i pre okončanja sudskog postupka jer ne želim i neću da budem tema, ali ni teret svojoj porodici, partiji ni vladajućoj koaliciji - poručuje Omerović, koji je pušten jer se pozvao na diplomatski imunitet.

S druge strane, Maja Gojković je poručila da je dobila izveštaj nemačke policije i pozvala poslanika SDPS da prihvati moralnu odgovornost, naglašavajući da je on vlasnik svog mandata, čime mu je sugerisala da bi trebalo da podnese ostavku.

Kako ističe Gojkovićeva, od Nemačke zavisi da li će Omerović biti procesuiran, ali je "njoj potpuno jasno šta se desilo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
asid

13.06.2018 22:31

Ne treba očekivati ostavku, treba ga smeniti!