(VIDEO) KOORDINIRA U IME ĐILASA I JEREMIĆA! LEGIJIN ČOVEK ORGANIZATOR BLOKADE: Pozvao na uništavanje imovine građana!

Autor:

Vesti

11.06.2018

17:07 >> 18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sima Redžepović, policiji odavno poznat po krivičnim delima i veličanju JSO, objavio je na Fejsbuk profilu insert blokade koja već danima ometa poštene građane Srbije.

RepublikaFoto: facebook.com/sima.redzepovic
Sima Redžepović

Sima Redžepović bio je jedan od organizatora protesta protiv predsednika Aleksandra Vučića. Poznat je i po tome što se često ponosno slika sa po zlu čuvenom simbolu "Crvenih beretki", a otvoreno je zapretio tadađnjem premijeru Aleksandru Vučiću u video poruci na svom Fejsbuk profilu.

Ovoga puta, objavio je na društvenoj mreši video blokade na Slaviji, u samom centru prestonice.

 

 

Sima Redžepović, čovek koji je izjavio da žali što licno nije ubio Đinđića, čovek kojeg je pred prošle izbore za proteste angazovao kriminalac Nikola Sandulović, sad se na fejsbuku deklarisao kao jedan od vođa blokade Slavije, dakle, on direktno koordinira u ime Đilasa i Jeremića.

Sada je pozvao na unistavanje imovine bukvalno svakog građanina koji automobilom izađe na ulicu.

Podsetimo, Redžepović je javno izjavljivao kako je bio ponosan što je pravio nerede i izvodio ljude na ulice Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
narod pravedni

11.06.2018 18:44

laku noc

ivanovic

11.06.2018 21:02

Kako vi k... sa naslovima i huškate narod da se mrzi! I ovima koji su na vlasti kad se dese neki protesti isključivo nezadovoljnog naroda uvek je krivac opozicioni kolega "šatro opozicionar". Da baš taj sa kojim privatno sedi, pije i ždere uglavnom u skupštinskom restoranu i to po cenama koji bi narod trebao da plaća sobzirom kolike su nam plate..